De spectaculaire Wild Hearts film toont ons een unieke “Monter Hunter” aanpak.

De spectaculaire Wild Hearts film toont ons een unieke “Monter Hunter” aanpak.

Wilde Harten komt volgend jaar uit op PS5, Xbox X Series X|S en PC. 17 februari. Het jacht- en rollenspel ambieert een aanval op een van de subgenres die de afgelopen jaren de meeste spelers hebben aangetrokken en wil dat doen met een voorstel vol persoonlijkheid.

De merkwaardige unie tussen EA en Koei Tecmo om Wild Hearts tot leven te brengen heeft de nieuwsgierigheid van veel gamers gewekt. Met nog maar een paar dagen te gaan voor de release, het spel is getoond in een spectaculaire film… die we hier bijvoegen.

Waar gaat Wild Hearts over?

Als je dicht bij de Monster Hunter saga staat, heeft Wild Hearts zeker je aandacht getrokken. Het jachtvoorstel heeft enkele overeenkomsten met Capcom’s bestsellerserie, maar is meer gericht op zijn Japanse identiteit.

Wild Hearts baseert zijn monsters (kemono) op de natuur en mythologische beesten die dichter bij de Japanse folklore staan. Maar dit is niet het enige dat het spel bepaalt. De karákuri zijn de elementen die het meest bepalend zijn voor de speelbaarheid.

En behalve te grote wapens, voegt Wild Hearts een onderscheidend element toe, de mogelijkheid om houten constructies en apparaten te vormen wat een directe invloed heeft op het spelverloop. Karakuri technologie maakt het mogelijk om allerlei uitvindingen te doen.

De film toont al deze kenmerken. Wat vindt u van Wild Hearts? Wij herinneren u eraan dat het spel wordt ontwikkeld door Omega Force, studio achter de Dynasty Warriors serie en dat gaat van honderden vijanden op het scherm naar slechts één, maar van enorme proporties.

Wild Hearts heeft veel details gegeven over de gameplay, maar ook over alle bijbehorende systemen. We hebben onlangs vernomen dat het geen constante verbinding vereist, het zal console modes hebben, het aantal monsters, de afwezigheid van micropayments…

Zal Wild Hearts kunnen concurreren met Monster Hunter? We zullen het snel genoeg weten, op 17 februari op PS5, Xbox serie X|S y PCWat vind je van wat Koei Tecmo tot nu toe heeft laten zien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *