Een Marvel Snap fan print de kaarten om het populaire mobiele spel “In Real Life” te spelen.

Een Marvel Snap fan print de kaarten om het populaire mobiele spel “In Real Life” te spelen.

Marvel Snap is een van de populairste mobiele spellen van het moment (dat net aan een nieuw seizoen is begonnen). Gemaakt door de directeur van Hearthstone, is het vergelijkbaar, maar met kaarten gebaseerd op helden en schurken uit het Marvel-universum, allemaal met verschillende effecten gebaseerd op hun krachten.

Momenteel bestaat het spel alleen in virtueel formaat, maar wat als het een echt kaartspel zou zijn? Benjamin Moquin-Carle, fan van Marvel Snap uit Montreal, heeft zijn eigen Marvel Snap-kaarten gedrukt en werkt aan het delen van de PDF’s!

Marvel Snap, als een echt kaartspel

Moquin-Carle heeft op papier gedrukt, we weten niet of ze allemaal, maar ja. tientallen en tientallen brieven Marvel Snap kaarten, zowel personages als locaties. In feite heeft hij van elke kaart meerdere exemplaren gedrukt, zodat elke speler zijn decks op gelijke voet kan maken.

Zijn voorstel heeft Marvel Snap-fans over de streep getrokken, en hij heeft tientallen positieve commentaren ontvangen voor zijn werk, dat iets langer gaat duren om delen via PDFals het zijn uiterlijk wil oppoetsen. Maar zo zouden ze er in PDF uitzien: je hoeft ze alleen maar uit te printen en uit te knippen.

Marvel Snap is een spel voor twee spelers waarin elke speler een stapel van twaalf kaarten heeft, die hij of zij in zes beurten uitspeelt met als doel de hoogste score te behalen op ten minste twee van de drie locaties.

Het leuke is dat elke kaart een andere kostprijs en kracht heeft, en effecten die andere kaarten in de buurt verbeteren, de tegenstander hinderen, kaarten vernietigen om andere te stimuleren, je kaarten afleggen, verplaatsen tussen locaties…

Het is een eenvoudig spel om te leren spelen, maar met een enorme diepgang, want er worden voortdurend nieuwe kaarten en locaties toegevoegd (er zijn ongeveer 200 kaarten) om je te dwingen van gedachten te veranderen en nieuwe strategieƫn te bedenken.

Marvel Snap is gratis beschikbaar op iOS en Android, ook op Steamen als je wilt beginnen met spelen, zijn hier de beste startkaarten, alle vaardigheden waar je op moet letten, en of Season Passes de moeite waard zijn. Ook is dit een deck dat het heel goed zal doen met de startkaarten,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *