Hoe krijg je de Hippogriff in Hogwarts Legacy?

Hoe krijg je de Hippogriff in Hogwarts Legacy?

Daarom gaan we je in deze Hogwarts Legacy gids alles vertellen over de hippogriff en hoe je die in-game kunt vrijspelen. Vergeet niet dat de open-wereld titel eindeloze mogelijkheden biedt voor fans van Harry Potter.

Als je het ook leuk vindt De Gevangene van Azkaban en dat echte moment waarop Harry Potter op de rug van Buckbeak klimt, weet je dat je het kunt nabootsen in Hogwarts Legacy. Waar kun je een nijlpaard vrijspelen in het spel?

Hoe krijg je de hippogrief in Hogwarts Legacy.

Als je de bezem achter je hebt gelaten en de spelkaart buiten het kasteel wilt doorkruisen, weet dan dat je aan een aantal eisen moet voldoen om de hippogrief vrij te spelen, een van de drie beschikbare rijdieren in het spel.

De eerste is Wingardium Leviosa kennen en de tweede is minstens level 17 zijn. Nu moet je de hoofdquest “High Guard” voltooien.waarmee we belast worden door Natsai Onai, Amit Thakkar, Poppy Sweeting of Sebastian Sallow.

De missie bevindt zich in de Falbarton Kasteel en als je het afmaakt kun je de hippogrief berijden die je eerder ontmoette in de magische wezens les. U moet weten dat er een andere donkere hippogriff die je kunt krijgen als je het spel hebt voorbesteld.

En zo kun je in het spel herinneringen ophalen aan good old Buckbeak met een mooi plaatje van het kasteel in de verte. Als je klaar wilt zijn voor de komst van magie, zijn hier enkele zeer interessante gidsen.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering van Hogwarts Legacy op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *