Hoe de tijd veranderen in Hogwarts Legacy

Hoe de tijd veranderen in Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacyhet ambitieuze spel dat zich afspeelt in het Harry Potter-universum, heeft alle elementen van de gebruikelijke moderne actie-RPG-spellen: open wereld, hoofd- en zijmissies…

Dat omvat ook de gebruikelijke dag- en nachtcyclus die we in bijna elk spel zien. En er zijn sommige quests, encounters of zelfs collectibles die alleen ’s nachts uitkomen in Hogwarts Legacy.

Een voorbeeld is de Demiguise Manenbeelden die worden gebruikt om de spreuk te versterken Alohomoradie wordt gebruikt om sloten te openen, en die alleen ’s nachts verschijnt in vele delen van Zweinstein en Zweinsveld.

Hoe de tijd veranderen in Hogwarts Legacy

Gelukkig is het heel makkelijk om de tijd te veranderen in Hogwarts Legacy. Het is een vergelijkbaar systeem met andere spellen, of zelfs eenvoudiger, omdat je geen exacte tijd hoeft in te stellen: je kunt gewoon kiezen om over te schakelen op nacht als je overdag bent, of dag als je ’s nachts bent.

Voor de tijd veranderen op Hogwarts Legacy,

  • Opent het kaartmenu
  • Druk op “Wacht” (druk op de rechter stick op consoles of F op PC).
  • U gaat van dag naar nacht of omgekeerd.

Deze eenvoudige methode wordt gebruikt om de tijd in Hogwarts Legacy te veranderen, hoewel er een bijna eenvoudiger methode is.

Hoewel sommige quests alleen overdag of ’s nachts worden geactiveerd, kun je, als je naar de gemarkeerde questlocatie op de kaart gaat, zelfs als je op de juiste tijd bent, met een druk op de knop automatisch naar de juiste tijd gaan.

Dat is alles wat je moet weten over het veranderen van de tijd in Hogwarts Legacy. Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt, hoe je de nijlpaard krijgt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *