The Legend of Zelda Tears of the Kingdom prijsverhoging bevestigd in Noord-Amerika; de collector’s edition is ook niet mis…

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom prijsverhoging bevestigd in Noord-Amerika; de collector’s edition is ook niet mis…

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt opnieuw tijdens de regie van Nintendo in februari 2023 verschijnt het nieuwe en langverwachte Switch-spel weer en de vervolg van Breath of the Wild bevestigt de opkomst van de prijs.

Link’s vorige avontuur door Nintendo eShop kost hetzelfde als deze nieuw spel naast Zeldaomdat ze besloten hebben de prijs intact te houden.

Hoewel er op dit moment één extra detail is en dat is dat het spel momenteel 30% korting heeft. korting in de digitale winkel van Switch en kan worden gekocht voor slechts €48,99.

In het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je welk pad je volgt door de uitgestrekte landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden die hoog in de lucht zweven.

Krijg jij de kracht van Link’s nieuwe vaardigheden onder de knie en vecht je tegen de kwaadaardige krachten die het koninkrijk bedreigen?“, is wat kan worden gelezen in de eShop pagina van het spel.

Veel mensen verwachtten toen dat het spel… The Legend of Zelda Breath of the Wild 2maar uiteindelijk heeft Nintendo de titel bijgewerkt met een indrukwekkender exemplaar.

BOTW 2 blijft over voor onze dromen

Een ander detail waarmee rekening moet worden gehouden is de prijs waarvan de Collector’s Edition is vastgesteld op 129,99 dollar, en dat is een vrij dominante verandering ten opzichte van Breath of the Wild, dat voor 99,99 euro te koop was.

Dit alles, bevestigde Nintendo aan Game Informer, gaat niet over de hele linie, maar zal “bepalen we de adviesprijs voor een Nintendo-product van geval tot geval.“.

Dus voorlopig moeten we wachten of ze alle Nintendo Switch exclusieve spellen die nu deze nieuwe prijs zullen hebben of dat het er maar een paar zullen zijn.

De Nintendo Direct heeft allerlei momenten opgeleverd, waaronder een harige waarbij een leraar wordt “bedreigd” door een leerling die de Direct wilde bekijken.

Het bedrijf heeft slecht nieuws gekend zoals het instorten van zijn aandelen na een winstdaling, maar ook goed nieuws zoals een loonsverhoging voor al zijn werknemers ondanks een omzetdaling.

Eén ding is duidelijk, en dat is dat hoewel The Legend of Zelda Tears of the Kingdom gaat in prijs omhoog. en de collector’s edition nog een cent kost, kijken veel gamers uit naar dit vervolg alsof het een droom is die uitkomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *