Hogwarts Legacy zoals je het nog nooit hebt gezien: er bestaat nu een VR-mod voor het spelen in virtual reality en de maker kondigt aan dat hij deze binnenkort zal delen

Hogwarts Legacy zoals je het nog nooit hebt gezien: er bestaat nu een VR-mod voor het spelen in virtual reality en de maker kondigt aan dat hij deze binnenkort zal delen

Hogwarts Legacy is bijna werkelijkheid in virtual reality PCSteam Deck, PS5 en Xbox Series X|S, hoewel veel gebruikers ervan genieten in Early Access. Maar wat als we het konden spelen op VR? Met deze mod zal mogelijk zijn.

Bij Flat2VR werken ze momenteel aan een VR mod voor ogwarts Legacyde nieuw spel gebaseerd op het Harry Potter universum staat op het punt verkend te worden in eerste persoon.

Maar daarvoor, en om alle liefhebbers van de J.K. Rowling’s universumbekijk de uitgebreide gameplay video die het account heeft achtergelaten.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=HmRQp8hbgUE(/embed)

Ik heb er altijd van gedroomd om Zweinstein ooit in VR te verkennen.“, luidt de beschrijving. Hij merkt ook op dat hij een liefhebber is en vroeg hem om zijn vrouw te trouwen met een Gouden Snaai..

Binnenkort kun je deze magische wereld ervaren in 6-DoF VR headsets.“, concludeert Flat2VR. Zo kunt u Hogwarts verkennen en dwalen over de hele spel door Avalanche Software in Virtual Reality.

Het videospel dankt nog steeds zijn release op Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.maar als de uniformen van elke gemeenschappelijke ruimte zijn verschillend, zo ook het spelen op consoles en in eerste persoon.

De lancering van Hogwarts Legacy en zijn kaart worden op een andere manier verkend.

Deze VR mod voor Hogwarts Legacy heeft aangepaste ondersteuning met verschillende gezichtspunten, zowel first-person als third-person.

Aangezien een first-person perspectief mogelijk zal zijn, kunnen modders een first-person modus uitbrengen voor de niet-VR-versie van het spel.

Hogwarts Legacy blijft op schema voor een releasedatum van vrijdag 10 februari 2023.maar zij die kocht hun Deluxe Edition Ik speel nu al 2 dagen.

De titel staat nu al in de top 5 van meest gespeelde titels op Steam en breekt in de eerste 24 uur een Twitch-record. Hoewel het ook zijn slechte dingen heeft zoals deze chat die een streamer aan het huilen maakt.

Dit zijn 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Hogwarts Legacy speelde, om te weten voordat het schooljaar begon.

Ongetwijfeld is dit Hogwarts Legacy zoals je het nog nooit hebt gezien dankzij een VR mod om in virtual reality te spelen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *