Hoe krijg je betere uitrusting uit Hogwarts Legacy kisten met deze eenvoudige truc

Hoe krijg je betere uitrusting uit Hogwarts Legacy kisten met deze eenvoudige truc

Hogwarts Legacy heeft een immense hoeveelheid kledingstukken en accessoires om uw student te kleden, en hem of haar upgrades te geven in stats (gezondheid, verdediging en aanval) en hun uiterlijk aan te passen.

Een van de belangrijkste manieren om deze voorwerpen te krijgen is door kisten te openen die overal in Zweinstein, Zweinsveld en omgeving te vinden zijn. De inhoud van deze kisten is willekeurig.en wordt niet vooraf bepaald door het spel.

Daarom kun je niet weten wat je krijgt als je ze opent. En als je dingen krijgt waarin je niet geïnteresseerd bent, is er geen mogelijkheid om ze weer te openen: je moet het ermee doen.

Maar wat als er een andere manier was om te kiezen om te blijven… alleen met de beste uitrusting in de Hogwarts Legacy Chests.? Kijk uit voor deze cheat, die zowel op PC als console werkt.

De truc om de beste spullen uit Hogwarts Legacy kisten te krijgen

De truc is om je spel op te slaan vlak voordat je de kist opent. Als het je niet bevalt wat je krijgt, laad dan het vorige spel en open het opnieuw – je krijgt dan iets anders, totdat je vindt wat je bevalt!

Maar laten we stap voor stap gaan, want hoewel het eenvoudig is, moet je voorzichtig zijn.

  • Spel handmatig opslaan naast de kist
  • Open de kist en raap op wat je hebt.
  • Laad het spel dat je net hebt opgeslagen handmatig (als je je geluk opnieuw wilt beproeven).
  • Open de kist weer en raap op wat erin zit.
  • Als het je ook niet bevalt, herhaal je het proces.

Maar wat als je spijt hebt en je wilt herstellen van een eerdere kist? Maak je geen zorgen: het spel doet een autosave telkens als je de kist opent, dus in het save game menu zie je een reeks autosaves. Kies de juiste, en je kunt aan de slag.

Hier is een video waarin u het proces kunt zien. Zorg ervoor dat je voor van het openen van de kist!

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe je een GRATIS exclusief masker en tuniek krijgt voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

We hebben je ook verteld hoe je de Alohomora-spreuk krijgt, Merlijns beproevingen in Zweinsveld, hoe je slecht kunt zijn in Zweinsveld en wat de gevolgen zijn, en of je de gemeenschappelijke ruimtes van de andere huizen kunt betreden.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt, hoe je de nijlpaard krijgt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *