Sony houdt State of Play over minder dan een maand en PlayStation Showcase voor juni, zegt Jeff Grubb

Sony houdt State of Play over minder dan een maand en PlayStation Showcase voor juni, zegt Jeff Grubb

De eerste chips beginnen te vallen op een historisch 2023 voor videogames. Een paar weken geleden zagen we de Xbox Developer_Direct (en binnenkort komt er nog één gericht op Starfield), en afgelopen woensdag was het de beurt aan de Nintendo Direct. Hoe zit het met Sony?

Alles wijst erop dat het bedrijf achter PlayStation het juiste moment afwacht om zijn kaarten te onthullen. Laten we niet vergeten dat PS VR2 wordt op 22 februari gelanceerd.de nieuwe virtual reality kijker voor PS5.

Voorlopig Sony heeft niet bevestigd wanneer zijn volgende evenement zal plaatsvindenmaar de eerste informatie erover doet al de ronde. De volgende State of Play zal eerder vroeger dan later worden aangekondigd.

Maar zoals je weet kiest Sony nu voor een gemengd formaat, waarbij State of Play en PlayStation Showcase (hun grote evenement) elkaar afwisselen. met occasionele onthullingenom het verrassingselement te zoeken.

Volgens informatie van Jeff Grubbvia de Game Messides podcast, Sony kijkt naar twee vensters om zijn volgende gaming evenementen te houden in 2023.

State of Play en PlayStation Showcase lopen al warm

Ten eerste, Jeff Grubb’s informatie is onbevestigd. Hij is echter een van de meest concrete stemmen in de insiderscene, dus het is goed mogelijk dat hij gelijk heeft.

Wanneer wordt Sony’s nieuwe evenement gehouden? Volgens de journalist zal het bedrijf over een paar dagen aankondigen de viering van een stand van zaken voor volgend jaar maartmisschien zelfs eerder.

Met andere woorden, eind februari of begin maart komt er een nieuwe State of Play, waarbij de lancering van PS VR2 wordt aangegrepen om nieuwe games voor de virtual reality-kijker te onthullen.

Jeff Grubb wijst erop dat deze State of Play niet zo memorabel zal zijn, en vraagt gamers hun verwachtingen te verlagen. Het lijkt meer op een evenement gericht op de PS5 VR kijker. dan een overzicht van de belangrijkste releases van het merk.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=YBgHxCrYAD8(/embed)

Het grote spul zal komen deze zomer, waarschijnlijk in juni, en samenvallend met de nieuwe E3. Grubb zegt dat het zal zijn wanneer de PlayStation Showcase plaatsvindt.

Het idee is dat PlayStation Showcase voor de release van Final Fantasy XVI.om de laatste details te onthullen, en nieuws over de langverwachte Marvel’s Spider-Man 2 (uit dit jaar) en Marvel’s Wolverine (2024). Misschien zal Death Stranding 2 er ook zijn.

Een ander spel dat hoogstwaarschijnlijk op de PlayStation Showcase zal staan is de multiplayer The Last of Us, dat op dit moment Naughty Dog’s belangrijkste project voor PS5 is.

Conclusie, Sony heeft de routekaart voor 2023 al uitgestippeld, met twee reeds geplande evenementen, en dat is nog afgezien van mogelijke verrassende onthullingen in de komende maanden.

Wat zijn uw verwachtingen voor de volgende State of Play, en denkt u dat Marvel’s Wolverine dit jaar zou kunnen komen? We zullen het snel genoeg weten, want Sony’s eerste evenement zou over een paar weken kunnen plaatsvindentussen de laatste week van februari en de eerste week van maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *