Hoe krijg je Harry Potter’s staf in Hogwarts Legacy

Hoe krijg je Harry Potter’s staf in Hogwarts Legacy

We hebben lang gewacht, maar eindelijk… Hogwarts Legacy is geland in winkels over de hele wereld, in zijn verschillende edities. Iedereen kan zich aansluiten bij de miljoenen tovenaars en heksen die een paar dagen geleden aan hun Zweinstein-reis zijn begonnen op PS5, Xbox X-serie X|S en PC.

We kunnen het nog niet spelen op PS4, Xbox One en Nintendo Switch, maar het zal in wezen hetzelfde spel zijn met een lagere grafische kwaliteit. Hoe vinden jullie Hogwarts Legacy tot nu toe? Wist je dat het een thematische Dualsense heeft?

Ondanks de afwezigheid van Zwerkbal heeft de titel van Warner en Avalanche Software alle kenmerken van het Harry Potter-universum. Wij kunnen bijvoorbeeld onze eigen toverstok maken in Ollivanderszoals we zagen in de boeken en in de filmserie.

Is het mogelijk om Harry Potter te zijn in Hogwarts Legacy? Zeker niet, maar we kunnen erg op hem lijken en zelfs hebben de stok van de tovenaar die overleefde….

Hoe maak je de toverstok van Harry Potter

Om historische en contextuele redenen, noch Harry noch zijn vrienden zijn op Zweinstein Legacyomdat het spel zich vele jaren voor de gebeurtenissen in de boeken en films afspeelt.

Maar we krijgen wel een staf die identiek is aan die van Harry Potter. Avalanche Software heeft alle elementen opgenomen om de fans vanaf het begin van het spel te verblinden, iets wat we ook kunnen zien in de keuze van het huis of de outfits.

In deze gids kun je alles raadplegen over het kiezen van je toverstok in Hogwarts Legacy. Mocht je het nog niet gedaan hebben, je bent nog op tijd om maak je Harry Potter toverstok.

Aan het begin van Hogwarts Legacy, ga je naar Hogsmeade (Ollivanders’ winkel) om je toverstok te kiezen.die vanaf nu je metgezel zal zijn in je avonturen. Er zijn geen tastbare verschillen buiten het ontwerp en de knipogen naar de overlevering.

U zult moeten kiezen wat voor soort hout u wilt, de lengte en de flexibiliteit van de stok. Het is ook mogelijk de kern en, tenslotte, de visuele stijl ervan.

Als je een grote fan bent van de magische saga, weet je al dat Harry’s staf is gemaakt van hulsthout, met een geschatte lengte van 28 cm.en met een Phoenix veren kern (van Perkamentus’ huisdier Fawkes).

Dit zijn de instructies die u moet volgen om om Harry Potter’s staf te hebben:

  • Houtsoort: hulst
  • Lengte staf: 28cm
  • Flex type: flexibel
  • Visuele stijl: klassiek
  • Kern: feniksveer

Als je deze eigenschappen kiest, is je toverstok vrijwel identiek aan de toverstok die Harry Potter in de boeken en films gebruikt. Als je het ook nog aanvult met de keuze van Gryffindor en hun iconische bril.dan ben je het evenbeeld van Potter in Hogwarts Legacy.

De editor laat veel mogelijkheden toe, zodat spelers ook de toverstokken van Hermelien of Ron Wemel kunnen nabootsen. Als hint herinneren wij u eraan dat Harry’s staf is een tweeling van Lord Voldemort’s staf. (beide hebben een kern van feniksveren).

Speel jij Hogwarts Legacy? Dan raden we je aan deze gidsen te bekijken: Zijn Deathly Hallows in het spel, Hoe ben je slecht en wat zijn de gevolgen, Hoe krijg je de hippogrief, Hoe kom je in de Hall of Menesters, of Hoe verander je de tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *