Nieuwe flitsaanbieding bij GAME: Alex Kidd in Miracle World DX voor £17.99 voor een beperkte tijd!

Nieuwe flitsaanbieding bij GAME: Alex Kidd in Miracle World DX voor £17.99 voor een beperkte tijd!

Er komt een nieuwe flitsaanbieding naar de GAME-winkels die slechts enkele dagen beschikbaar is. Alex Kidd in Miracle World DX een gereduceerde prijs voor consoles op je wacht, aarzel dan niet om dit spel te halen.

Alex Kidd in Miracle World DX werd een tijdje geleden uitgebracht om een van de Master System klassiekers te herdenken. Met nieuwe HD graphics en diverse verbeteringen, deze Spaanse titel laat je opnieuw de complexe platformen beleven die we jaren geleden beleefden.

Als je het destijds geen kans hebt kunnen geven, moet je weten dat Alex Kidd in Miracle World DX is verlaagd naar 17,99 euro voor PS5 en meer platforms. bij GAME winkels en GAME.nl. slechts tot 12 februari 2023Je hebt een unieke kans om het in handen te krijgen!

En kijk uit, want deze GAME editie bevat verschillende dingen. Allereerst natuurlijk het spel in fysiek formaat, maar het is ook krijg je een exclusieve sleutelhanger van het spel en een fysiek kunstboek. die je zeker zal fascineren als je een verzamelaar bent.

Lovenswaardig werk om het spel nieuw leven in te blazen en het op vele manieren liefdevol te verbeteren…. Dat is hoe we het toen beoordeelden. Maar Alex Kidd in Miracle World DX is echt moeilijk, dus wees voorbereid op een goede uitdaging.

Nu je het weet, aarzel dan niet en haal Alex Kidd in Miracle World DX voor 17,99 euro in de GAME-winkels en GAME.es voor PlayStation, Xbox en Nintendo Switch en herbeleef een van SEGA’s grote klassiekers.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *