De spelers zijn het erover eens dat Hogwarts Legacy deze functie mist.

De spelers zijn het erover eens dat Hogwarts Legacy deze functie mist.

Hogwarts Legacy is nu officieel uit op PS5, Xbox Series X/S en PC… maar duizenden spelers hebben Zweinstein al een week lang verkend dankzij de vroege release.

Over het algemeen zijn spelers van Hogwarts Legacy er dol op, vooral Harry Potter-fans, want de wereld zit vol verwijzingen en easter eggs naar de boeken en films (hoewel sommige pc-spelers een paar glitches hebben gehad).

Sommige spelers hebben echter opgemerkt de afwezigheid van een zeer eenvoudig mechanisme…maar die ze missen. Niet iedereen zag het, maar toen ze het zagen, kunnen ze niet stoppen met denken aan deze gemiste kans… die Avalanche kon oplappen?

Spelers van Hogwarts Legacy willen gewoon achterover leunen en het uitzicht bewonderen, maar dat kan niet!

De functie die fans missen in Hogwarts Legacy is… zitten. Je kunt over Zweinstein dwalen, een bezem nemen en naar Zweinsveld vliegen, of verdwalen in het bos op jacht naar wezens voor je Menagerie. Dat is allemaal heel mooi…

Maar je kunt niet zoiets simpels als op een bankje zitten in de Grote Zaal, aan een bureau in een klaslokaal, of in de tuinen van Zweinstein, om simpelweg nadenken over de wereld om je heen.

Er zijn al verschillende discussies in de subreddit van Hogwarts Legacy die erover praten, gepost op dezelfde dag en blijkbaar niet gerelateerd aan elkaar. ricket02 schrijft dat “het zijn die kleine dingen die je echt in zijn wereld brengen en je het gevoel geven dat hij een echt persoon is, niet iemand die een personage controleert.“.

Prestigious-Policy32 gaat verder, en zegt dat het leuk zou zijn om een emotes-wiel te hebben. “Als je niet in de Grote Eetzaal kunt zitten of naast andere studenten kunt eten of studeren, ziet de eetzaal er muf en leeg uit.“.

De speler prijst hoe ongelooflijk goed gedetailleerd het is, zozeer zelfs dat hij er meer tijd in wil doorbrengen. Het is een hele mooie wereld, “maar het is als een kermisattractie: je beweegt rond, je ziet de bezienswaardigheden, je geniet van de muziek, maar ze laten je niet hangen.“.

Voelt u zich ook zo, mist u meer acties om met de omgeving (of de andere leerlingen) te interageren en u meer in hun wereld te voelen? Misschien Avalanche Software dacht dat dit soort actie, in een spel voor één spelerhet zou niet logisch zijn… maar de fans vragen er toch om.

Hopelijk sneeuwt het en ziet Avalanche Software de feedback van spelers en houdt het rekening met toekomstige Hogwarts Legacy updates die het spel verbeteren op basis van wat spelers voelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *