PlayStation VR2 unboxing. De nieuwe PS5 virtual reality is er!

PlayStation VR2 unboxing. De nieuwe PS5 virtual reality is er!

Het is tijd om een stapje hoger te gaan in de race voor de virtuele werkelijkheid. De 22 februari 2023 arriveert PSVR2het nieuwe apparaat voor PlayStation 5… En we hebben er al een op onze redactie! Wij “presenteren het u in de samenleving” met dit unboxing in detail.

Zoals je je misschien herinnert, hebben we een paar dagen geleden de PlayStation VR2 kunnen uitproberen in de kantoren van Sony, maar nu hebben ze ons een laatste eenheid voorafinclusief verpakking. Daarom presenteren we nu deze unboxing in detail, zodat u duidelijk weet wat er in de doos zit en waar alles voor dient.

Naast de PSVR2 kijkerDe nieuwe regelaars, genaamd PlayStation VR2 Zindie bijvoorbeeld doen denken aan die van de Oculus modellen. Vanaf nu gebruiken we niet langer zowel de PS Move als de camera, iets wat bij het eerste PlayStation VR-model wel nodig was.

Zoals je ziet, winnen we ook aan comfort door veel kabels en tussenapparaten kwijt te raken.. Nu is er maar één kabel nodig die is aangesloten op de voorkant van de PS5. Het is nog steeds geen draadloze ervaring, maar we zijn er bijna, bijna.

Voorlopig mogen we alleen deze unboxing presenteren, maar binnenkort kunnen we in detail de gebruikerservaring en ons oordeel over de eerste games met jullie delen. Daaronder hebben we titels als Horizon Call of the Mountain of de update van Resident Evil Village voor virtual reality.

Dan kunnen we pas echt zien of het de moeite waard is om de… 599 euro die wordt gevraagd voor het apparaat. Dat is geen kleinigheid, dus we zullen de ervaring met een vergrootglas moeten meten. Voor nu hopen wij dat u geïnteresseerd bent in dit voorgerecht in de vorm van een unboxing van de nieuwe PlayStation VR2. Laten we eens kijken of de trend voor de virtuele werkelijkheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *