Hoe verdien je gemakkelijk heel veel goud in Hogwarts Legacy: dit is de beste manier om geld te verdienen.

Hoe verdien je gemakkelijk heel veel goud in Hogwarts Legacy: dit is de beste manier om geld te verdienen.

Hogwarts Legacy is het spel waar Harry Potter fans al jaren van dromen, en is nu beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S en PC, met PS4, Xbox One en Nintendo Switch versies die later vandaag komen (data hier).

Wat maakt Hogwarts Legacy zo speciaal? In wezen is het een AAA open-wereld actie-RPG, maar met een ongelooflijk gedetailleerde recreatie van Zweinstein en vol easter eggs uit de boeken en films.

Daarnaast zit het vol met dingen om te doen, side quests, collectibles, en veel kleding en items om te kopen in de winkels van Hogsmeade.

Tekort aan goudreserves? Vraag niet om een lening van Gringotts, dit is de beste methode voor snel geld in Hogwarts Legacy.

Beste manier om geld te verdienen in Hogwarts Legacy

Geld is er niet echt in overvloed in Hogwarts Legacy. Je krijgt het als beloning voor quests, maar als je ze voltooit zijn er niet veel stabiele manieren om op een consistente basis aan geld te komen.

Maar er zijn genoeg manieren om het uit te geven: tafels om meer en betere toverdranken te brouwen, om meer en betere planten te kweken, allerlei soorten meubilair voor de Kamer van de Meesters en de kwekerij, een handvol bezems…

Als u zich zorgen maakt over je Hogwarts Legacy geld uitgevenmaak je geen zorgen: deze cheat is heel goed om snel heel veel goud te vergaren, en het is geen storing en je hoeft niets raars te doen aan het spel. U kunt het zien in de volgende video.

Vang alle Mooncalfs zonder te stoppen en verkoop ze (Story moeilijkheidsgraad).

De methode is om een gebied in het bos te bezoeken, ten noordwesten van het kasteel, waar een hol van Moncalfs is. Leg ze vast, verander de tijd, leg ze vast, verander de tijd… en verkoop ze!

Eerst en vooral stel het spel in op de moeilijkheidsgraad Story. Bij deze methode worden veel dieren gevangen, en door het spel op deze moeilijkheidsgraad in te stellen ze worden automatisch gevangen, zonder dat je het minispel hoeft te spelen. Anders lopen de dieren weg als we ons vermaken met het minispelletje, en heeft de truc geen effect.

Aan de andere kant zul je verander de tijd vele malen. Als je niet weet hoe je de tijd moet veranderen, lees je hier hoe je de tijd moet veranderen.

Reis naar de Mooncalf hol ten noordwesten van het kasteel.. Zorg ervoor dat ga ’s nachtsomdat ze alleen ’s nachts uitgaan.

Naar vang ze op de beste manierwe naderen vanuit het westen (in de richting van de boom waar de Mooncalfs omheen cirkelen). Dit maakt het moeilijker voor de dieren om te ontsnappen. Bovendien, als we lopen langzaamzullen ze minder snel weglopen.

Als we er zoveel mogelijk vangen en er geen meer zijn, gaan we weer weg (zodat we de boom tegemoet kunnen treden), veranderen we de tijd zodat het dag wordt, en veranderen we de tijd weer zodat het nacht wordt.

De Mooncalfs komen terug, zodat we ze weer kunnen vangen. Als we onze inventaris vol hebben (of wanneer we maar willen), gaan we naar de Hogsmeade winkel “Bont en veren“en ze verkopen: we kunnen tot 2.000 goud verdienen in slechts vijf minuten sprokkelen.

Deze methode is gemakkelijk, er is geen “spelbreker” of iets dergelijks voor nodig, en je vindt het misschien een beetje vervelend, maar is de beste plaats om veel dierlijke grondstoffen te kweken. die je dan kunt verkopen, omdat ze altijd op dezelfde plaats respawnen, het hol. Anders zouden we veel tijd verspillen met zoeken.

Hier vertellen we je ook hoe je in Hogwarts Legacy van huis kunt veranderen na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe je GRATIS een exclusief masker en tuniek kunt krijgen voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

We hebben je ook verteld hoe je de Alohomora-spreuk krijgt, Merlijns proeven in Zweinsveld, hoe je slecht kunt zijn in Zweinsveld en wat de gevolgen zijn, en of je de gemeenschappelijke ruimtes van de andere huizen kunt betreden.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt, hoe je de nijlpaard krijgt of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *