Hogwarts Legacy geheime bezems: hoe ze te krijgen en het niveau te verhogen

Hogwarts Legacy geheime bezems: hoe ze te krijgen en het niveau te verhogen

De bezem is essentieel in Hogwarts Legacy om te kunnen vliegen, quests te voltooien en verder te komen in het avontuur, en naast de standaard bezemsteel zul je andere, veel leukere en spectaculairdere bezems willen aanschaffen.

In feite zijn er vier bezems extra bezems, die geheim zijn, en die je kunt toevoegen aan je spel op Hogwarts Legacyen bovendien is het mogelijk om de snelheid van alle bezems verschillende niveaus te verbeteren.

Het is niet ingewikkeld om de geheime bezems in Hogwarts Legacy vrij te spelen, maar ze zijn verborgen in queesten of doelstellingen, en wij vertellen je hoe je ze allemaal kunt bereiken.

We laten ook zien hoe je bezems kunt upgraden naar maximale snelheid in Zweinstein Legacy om ze veel spectaculairder en sneller te maken.

Hogwarts Legacy geheime bezems: hoe ze te krijgen en in level te stijgen.

Zoals je weet, kun je je eerste bezem voor 600 goud krijgen tijdens een van de eerste side quests, maar je wilt er vast nog veel meer.

Zilveren Pijl Bezem

Je kunt het kopen, maar voordat je deze kans krijgt moet je praten met Arn de kobold in het lager gelegen Hogsfield om een side quest te krijgen.

In deze missie moet je een vijandelijk goblinkamp infiltreren om een handelskar terug te halen.

Als je hun handelskar hebt teruggevonden, kun je Arn vinden ten zuiden van Lower Hogsfield en hij zal je toestaan zijn winkel te gebruiken. Onder de items die te koop zijn vind je de zilveren pijlbezem voor 5000 goud.

Lichtblauwe zeisbezem

We kunnen het net als de vorige kopen voor 5000 goud, maar we hoeven geen queeste te voltooien, alleen de koopman genaamd Leopold Babcocke in de buurt van Zweinstein te vinden.

Nacht-dansende bezemsteel, snelle waak bezem, ongecontroleerde vuur bezem en heldere vonk bezem.

Om ze alle vier te krijgen, hoef je alleen maar de ballonnen kapot te knallen die over de hele wereld verspreid liggen, en met elke paar ballonnen die je kapot knalt, speel je een van de bezems vrij:

  • Door twee ballonnen op te blazen krijg je de nachtelijke bezem vrij.
  • Explodeer vijf sets ballonnen en je ontgrendelt de swift wake bezem.
  • Knal tien sets ballonnen kapot en je ontgrendelt de ongecontroleerde vuurbezem.
  • Knal vijftien sets ballonnen kapot en de felgekleurde bezem komt vrij.

Om te controleren hoe je het doet in deze missie, ga je naar het menu en scroll je naar de laagste categorie van uitdagingen.

Hier zie je hoe ver je bent gekomen met de ballon zoektochten.

Als je genoeg ballonnen hebt laten knallen, kun je op het bijbehorende icoontje klikken om de nieuwe bezem te claimen.

Hoe alle bezems te upgraden naar maximale snelheid

Als je geslaagd bent voor de vliegles, ontmoet je in Hogsmeade bezemverkoper Albie Weekes, die je zijmissies geeft waarbij je met bezemstelen moet racen.

Als je deze opdrachten uitvoert, zal de verkoper werken aan een upgrade.

De upgrades kosten goud en zijn als volgt:

  • Voor de eerste upgrade wordt 1000 goud gevraagd.
  • Voor de tweede upgrade wordt 4000 goudstukken gevraagd.
  • Voor de derde en maximale upgrade wordt 7500 goudstukken gevraagd.

Door te levelen verhoog je de maximale snelheid van alle bezems.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe je een GRATIS exclusief masker en tuniek krijgt voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken uit Hogwarts Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Hogwarts Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *