De eerste Hogwarts Legacy mods zijn er en ze bestrijden arachnofobie of veranderen de afbeeldingen van de schilderijen voor VTubers.

De eerste Hogwarts Legacy mods zijn er en ze bestrijden arachnofobie of veranderen de afbeeldingen van de schilderijen voor VTubers.

Genieten van Hogwarts Legacy – nu beschikbaar op PCSteam Deck, PS5 en Xbox X Series X|S, de open wereld gebaseerd op het Harry Potter universum is uitgebracht. mods om spinnenfobie te bestrijden en met VTubers op de foto’s.

Als patronus een magische beschermgeest kan oproepen, heeft de modder achter de creatie van deze modus om spinnen te vermijden het nodig gevonden dat het allemaal rode blokjes zijn.

Zoals PC Gamer zegt, is het niet de meest effectieve of creatieve oplossing, maar het is zijn eerste mod en hij heeft hem op tijd voor de release van het spel; bij PS4, Xbox One en Switch moeten we natuurlijk wachten.

De Hogwarts Legacy Arachnophobia Mode doet precies wat je denkt: het verwijdert alle vijandelijke spinnen uit het spel en vervangt ze door rode blokjes; veel minder bedreigend en walgelijk voor de spelers.

De maker ervan is Norskpl en hij zegt dat de mod werkt op de laatste lokalisatie van het spel en wordt verondersteld om alle spinnen in Hogwarts Legacy -inclusief bazen- gebruiken een soortgelijk model.

Deze heeft de gebruikers gevraagd hem te laten weten of dit niet het geval is op een wat merkwaardige manier: “Als er een spinnenmodel is dat ik gemist heb en het is niet veranderd, post het dan in de bugs sectie.“Het is grappig omdat ‘bug’ Engels is voor ‘insect’.

De auteur van de mod heeft zelfs een video achtergelaten waarin hij zijn werk laat zien, zoals je kunt zien dat de spinnen geen modellering hebben en eenvoudige kubussen zijn.

De videogame heeft nu geen spinnen meer op de voorpagina…

Let wel, de andere mod was net zo noodzakelijk: VTubers toevoegen aan de Zweinstein schilderijen.. Stel je voor dat je van de ene klasgang naar de andere gaat en naar een eeuwenoud schilderij kijkt en een anime meisje de šŸ„ŗ emoji ziet doen; prachtig, toch?

De mod genaamd Moving Frames – Anime VTubers – Hololive vervangt de ‘live’ schilderijen in de magic frames door GIF’s en populaire clips van deze VTubers door Holilive met 2D geanimeerde avatars.

Volgens hun modder xBloodTigerx, de de meest legendarische tovenaars en heksen uit de geschiedenis. verbleken in vergelijking met VTubers zoals Inugami Korone, Usada Pekora en Amelia Watson..

Bekende anime-meisjes streamen games en geven soms concerten terwijl ze talenten upgraden, goud delven, een level omhoog gaan of een andere, bekendere hoofdpersoon creƫren.

xBloodTigerx heeft ook in video om het idee van de VTubers mod op Hogwarts Legacyeen assortiment van Hololive. Veel van hen zijn begonnen met het streamen van de wedstrijd op hun YouTube-kanalen.

Zij vragen en suggereren reeds anderen VTubers clips voor de modxBloodTigerx zegt zelf dat hij eraan werkt en daarvoor heeft hij GIF’s en/of clips op hoge FPS nodig.

Momenteel is de koorts voor het spel hoog, hoewel de spelers het erover eens zijn dat het hieraan ontbreekt. Dit zijn de beste Hogwarts Legacy easter eggs, knipogen en geheimen op consoles en PC.

Dit zijn twee Hogwarts Legacy modsmaar naast de verwacht voor arachnofobie en degene die VTubers toevoegt aan de hitlijsten kunnen er nog veel meer in de oven zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *