9 PS4 indie games die je moet spelen, en meer met deze aanbieding: elk voor minder dan 4 euro!

9 PS4 indie games die je moet spelen, en meer met deze aanbieding: elk voor minder dan 4 euro!

Onder de PS4 biedt en PS5 in de PS Store zijn er altijd koopjes en aanbiedingen die je niet mag missen, waaronder indie juweeltjes die onopgemerkt blijven en nu voor heel weinig kunnen worden genoten, in sommige gevallen nog goedkoper als je PS Plus hebt.

Deze keer brengen we mee 9 PS4 indiegames die je hoe dan ook moet spelen. Vooral met deze gereduceerde prijs dankzij de laatste aanbiedingen, en dat laat elk spel voor minder dan 4 euro.

In deze week waarin Hogwarts Legacy de onbetwiste koning is, kan er ook ruimte zijn voor niet-AA en/of AAA games. Want in de meeste gevallen verdienen deze indiegames evenveel, zo niet meer, erkenning dan andere big-budget releases.

Sommige van deze zeer goedkope PS4 indie games zijn de grenzen overgestoken en hebben de basis gelegd voor andere projecten, waardoor ze vervolgen hebben gekregen en zowel door critici als gamers worden geprezen.

Zoals altijd is variatie het kruid van het leven, daarom vandaag onder deze zeer goedkope PS4 game aanbiedingen in een breed scala van genres. vind je genres als roguelite, beat ‘em up, puzzels, role-playing, adventures en nog veel meer, wat je verderop zult ontdekken.

En laten we deze lijst van PS4-aanbiedingen beginnen met een van die door critici en publiek geprezen games, die, hoewel het een veteraan van het genre blijft (het kwam zelfs uit op PS Vita) en heeft een vervolg, zijn mix van roguelite, metroidvania en “genetica” is nog steeds uniek in vele opzichten .

9 indiegames die je moet spelen en ze kosten nu minder dan 4 euro.

Rogue Legacy

Rogue Legacy was de indie hit van Cellar Door Games: a “roguelite“dat actie, platformen en rollenspel mixt in een vervloekt kasteel om de eer van onze familie te herstellen. Het is de eerste van deze PS4 indies die je moet spelen en ze zijn in de aanbieding voor minder dan 4 euro.

Nu Rogue Legacy 2 minder dan een jaar geleden is uitgekomen, is het tijd om het spel waarin iedereen een held kan zijn en elke keer dat je sterft een nakomeling krijgt, opnieuw te beleven (of te ervaren). Alles is mogelijk en nog meer met zijn 80% korting en zijn €3,39 in de PS Store; zijn laagste prijs ooit.

Bud Spencer & Terence Hill Slaps and Beans

Bud Spencer & Terence Hill Slaps and Beans starred in hun eerste virtuele avontuur – na via Kickstarter te zijn gegaan – met een compleet nieuw verhaal in deze Slaps And Beans; een ander van de indies te spelen en aangeboden voor minder dan 4 euro..

Het is een beat ‘em up voor één of twee spelers in co-op, met pixelachtige esthetiek. Of het nu gaat om het Wilde Westen, het centrum van Miami of het pretpark, met 81% korting en €3,79 in de PS Store wordt dit beroemde duo verliefd; gewoon 2,79 als je PS+ hebt.

Magicka 2

Magicka 2 is een coöperatief actie-avontuur waarin we de wereld van Midgard zullen bezoeken, een plaats waar geen tovenaars meer zijn door de vele oorlogen die er hebben plaatsgevonden; een andere zeer bekende indie die gespeeld moet worden voor minder dan 4 euro.

De belangrijkste missie van het spel is om als Vlad en maximaal vier andere tovenaars te vechten om het kwaad uit te schakelen met een dynamisch spreukenstelsel. Allemaal nu 80% korting en geprijsd voor €2,99 in de PS Store.

Crossing Souls

Crossing Souls is een Spaans videospel ontwikkeld door Fourratic en een van de beste Spaanse games van 2018. Een nostalgische reis naar de jaren 80 wacht op je in een avontuur voorbij leven en dood, het is weer een van de beste Spaanse games van 2018. 9 indiegames om ja of ja te spelen en in de aanbieding voor minder dan 4 euro..

Het spel speelt zich af in 1986 in Californië en vertelt het verhaal van een groep vrienden die een artefact vinden waarvan ze de krachten niet helemaal begrijpen, maar dat hun leven volledig zal veranderen. De rest? Na zijn 80% aanbieding en zijn £2.99 in de PS Store.

Tesla vs Lovecraft

Tesla vs Lovecraft is precies wat je denkt, het speelt als de enigmatische uitvinder Nikola Tesla in een poging om de auteur H.P. Lovecraft en zijn wezens te dwarsbomen in dit top-down indie voor minder dan 4 euro.

Gebruik verwoestende wapens om hordes monsters uit te roeien, krijg power-ups en verpletter je vijanden met de onmetelijke kracht van de Tesla Mech, allemaal in de aanbieding voor 75% en voor €3,74 in de PS Store; ook de Premium Edition voor €4,49.

Donut County

Donut County is misschien een omgekeerde Katamari aanpak, je moet controle nemen over het meest vervangbare deel van de donuts (het gat) om het groter en groter te maken zodat de objecten op het podium er doorheen vallen. Is dit weer een van deze 9 indiegames om te spelen voor minder dan 4 euro in de uitverkoop? Geen twijfel mogelijk.

Als het eenvoudig lijkt, dan is dat ook zo en de charme zit hem in de eenvoud van de aanpak en de verscheidenheid van de levels, maar ook in het grote en heerlijke gevoel voor humor. Dit alles met 70% korting en 3,89€ in de PS Store.

Guns, Gore en Cannoli

Guns, Gore and Cannoli is een snel, komisch actiespel met handgetekende graphics dat zich afspeelt in de Roaring Twenties. Het hoort duidelijk thuis op deze lijst van 9 indiegames om te spelen in de uitverkoop voor minder dan 4 euro.

Een shoot-‘em-up festival waarin je Vinnie speelt, een Thugtown gangster in de jaren 1920 en het hoogtepunt van de drooglegging. Een snelle, razendsnelle platformer vol non-stop actie nu met 60% korting voor € 3,99 in de PS Store.

Never Alone Arctic Collectie

Never Alone Arctic Collectie duikt diep in de traditionele folklore van het Iñupiaq volk. Arctic people om een ongeëvenaarde spelervaring te bieden, is gemaakt in samenwerking met de Alaska Native gemeenschap en is een van de meest populaire nieuwste indie must-play voor minder dan 4 euro..

Ga samen met Nuna en Zorro op zoek naar de bron van een eeuwige sneeuwstorm die het voortbestaan van iedereen bedreigt, een co-op-only puzzel-platformer met 80% korting en £3.99 PS Store game en DLC.

Teslagrad

Teslagrad is de laatste van deze indie must-play voor minder dan 4 euroeen platform- en puzzelspel met een vleugje actie en steampunk-esthetiek.

Magnetisme en andere elektromagnetische krachten zijn de sleutel tot vooruitgang, ontdek de geheimen die wachten in Tesla Tower. Speel als een jonge jongen die ongewild verwikkeld raakt in een vergeten samenzwering en ontdek het lot dat de laatste van de Teslamantes wacht, 80% korting voor €2,99 in de PS Store.

En met dit laatste zelfstandige avontuur hebben we het einde bereikt van dit lijst van PS4 en PS5 indiegames die je moet spelen, en meer op dit verlaagde prijspunt.

Vergeet niet dat geen van deze spellen kost meer dan 4 euro en er zijn enkele echte juweeltjes die het verdienen om gespeeld te worden. Heb je er een ontdekt die je aanspreekt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *