Gamers vinden dat Rihanna’s Super Bowl show op een Super Smash Bros. podium lijkt.

Gamers vinden dat Rihanna’s Super Bowl show op een Super Smash Bros. podium lijkt.

De Toon waar het volgende werd gezien Rihanna tijdens de Super Bowl 2023 lijkt op een Super Smash Bros. scenario, denken fans aan één of beide kanten dat het geïnspireerd is op de Switch game van Nintendo.

Het evenement was voor sommigen een kolossaal succes en voor anderen een teleurstelling, maar het liet niemand onverschillig toen ze een dozijn van hun meest emblematische nummers ten gehore brachten.

Dit alles voor het einde van de 15 minuten durende show door het te doen met de enige hulp van een paar dansers en af te zien van de gastartiesten die normaal gesproken de Super Bowl half-time show.

Terwijl deze gebeurtenis memes voortbracht, herkende de helft van Twitter dat de hangende platforms waar hij optrad leken op de Masahiro Sakurai vechtspel.

Er zijn veel voorbeelden van, die de spot drijven met de show door te erkennen dat de zangeres kostuums van Pikachu, Mario of Samus Aran geen probleem.

Elk personage past op de Wii of de 3DS.

En wat zouden deze grappen zijn zonder de typische bewerkingen die sommige geestige gebruikers altijd toevoegen? Waarschijnlijk niets.

Gebruiker Pattymoo heeft een aantal personages die voorkomen in de Super Smash Bros saga. om het meer geloofwaardigheid te geven, zoals Kirby bijvoorbeeld.

Dat wil niet zeggen dat Rihanna het spel gaat maken, maar het betekent wel dat het gevoel voor humor van het hele internet – vooral Twitter, om zeker te zijn – nog steeds intact is.

Maar het beste van alles, voeg aan deze laatste fotopost nog een meesterlijke bewerking toe in de vorm van een video; samen met nog een paar grappen.

Als u meer wilt weten over de Rihanna’s optreden AV Club heeft het behandeld en u kunt een deel ervan hier lezen dankzij Kotaku; de rest op hun website.

Als zangeres is Rihanna’s grootste kracht – wat haar onderscheidt van haar collega’s – altijd haar catalogus geweest.

Andere artiesten zijn misschien betere zangers of dansers, maar behalve Mariah Carey heeft geen enkele levende artiest meer nummers dan Rihanna.

Het is logisch dat Team Rih probeerde zoveel mogelijk van deze nummers in hun 13 minuten durende optreden tijdens de Super Bowl halftime show te proppen. Helaas ging de reis terug in de tijd ten koste van ander vermaak.

En jij, denk je ook dat de Rihanna’s Super Bowl show lijkt op een Super Smash Bros. podium? of niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *