The Legend of Zelda Tears of the Kingdom is nu beschikbaar voor pre-order bij GAME en komt met een exclusieve gratis munt

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom is nu beschikbaar voor pre-order bij GAME en komt met een exclusieve gratis munt

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom komt binnenkort naar Switch, maar het volgende grote ding exclusief van Nintendo nu beschikbaar voor pre-order bij GAME en komt met een munt van cadeau.

Het bedrijf ziet nog steeds ruimte voor groei en zal daarom niet opgeven op de ontwikkeling van consolegamesdus we hebben nog vele seizoenen van releases zoals deze te komen.

Dat betekent dat het vervolg op Breath of the Wild nog lang niet de laatste grote release is, en dat Nintendo door wil gaan met de basis die het tot nu toe heeft gedaan.

Ga samen met Link op een nieuw avontuur waarin je niet alleen het uitgestrekte land Hyrule blijft verkennen, maar in deze aflevering ga je naar de hemel en verder.

Deze keer zal Link naar nooit eerder geziene hoogten moeten klimmen, in deze aflevering wordt veel belang gehecht aan verticale verkenning.

Je zult ook gebruik moeten maken van de nieuwe verbeterde versie van de paraglider waarmee je met hoge snelheid over Hyrule kunt vliegen en dus meer gebied kunt bestrijken.“.

Dit is een deel van de officiële synopsis van het spel en het volgende grote avontuur met Zelda dat ons te wachten staat op de hybride console, maar het wordt niet allemaal rozengeur en maneschijn.

Na de Nintendo Direct moet alleen nog de OLED-editie worden bevestigd.

Opnieuw moet Link het hoofd bieden aan alle tegenslagen die hij op zijn weg tegenkomt om te proberen het koninkrijk Hyrule te redden van het meest absolute ongeluk.“.

En om het niet alleen te hoeven doen, in de Spelotheken bieden ons de kans om deze spectaculaire exclusieve geschenkmunt bij de pre-order van het spel.

Want de terugkeer naar Hyrule in een van de meest geanticipeerde games van 2023 komt steeds dichterbij, dus bieden ze ons het meest begeerde cadeau in het koninkrijk en daar ga je van houden.

De munt heeft het logo van het spel aan de ene kant en het embleem van het Meesterzwaard aan de andere kant, is 4 cm groot en wordt geleverd met een transparant etui zodat je hem kunt ontvangen en goed kunt beschermen.

Dit is een ongelooflijk collector’s item dat je voor geen goud wilt missen, maar alleen als je The Legend of Zelda Tears of the Kingdom pre-ordert bij GAME.

Dus nu weet je, dat je dit binnenkort allemaal kunt bezitten. Maar pas op, want deze Tears of the Kingdom is de Nintendo exclusive die de meeste ruimte inneemt op Switch.

Dit alles terwijl Nintendo geen plannen heeft om de prijs van de console te verlagen en Shuntaro Furukawa erkent dat zij zich in “onontgonnen gebied“.

Op dit moment krijg je bij de pre-order van Zelda Tears of the Kingdom bij GAME het spel en een extra cadeau zoals deze spectaculaire exclusieve munt als geschenk.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *