The Pokémon Company bevestigt aanwezigheid op PAX East in maart, met een nieuw spel?

The Pokémon Company bevestigt aanwezigheid op PAX East in maart, met een nieuw spel?

PAX Easthet jaarlijkse videogame-evenement in Boston dat professionals en liefhebbers van videogames samenbrengt, heeft de gasten voor de editie van 2023 bekendgemaakt, waaronder De Pokémon Company.

Het is niet ongebruikelijk dat The Pokémon Company een van de bedrijven is die deelnemen aan deze beurs, waar het meestal elk jaar naartoe gaat om zijn nieuwe producten te tonen. Maar deze aanwezigheid kan betekenen dat er een Nieuwe Pokémon game in de nabije toekomst. (wat nog niet is aangekondigd).

Andere nieuw bevestigde gasten voor PAX East zijn. THQ Nordic, Devolver Digital, Yacht Club Games, Inti Creates, Chucklefish, Ysbryd Games en XSEED Games.met “demo’s en ervaringen van hun meest verwachte releases”.

The Pokémon Company, Devolver Digital, THQ Nordiq en Yacht Club Games bovenaan de gastenlijst op PAX East

De Pokémon Company bracht in 2022 twee grote Pokémon-spellen uit, Pokémon Scarlet en Purple, de spellen van de negende generatie), en Pokémon Legends Arceus. De laatste is een RPG spin-off, waarvan velen verwachten dat het een parallelle sub-serie wordt naast de hoofdspellen.

Het is moeilijk te geloven dat de Pokémon Company (en Gamefreak, de studio die de meeste van hun belangrijkste spellen maakt) zo snel een groot nieuw spel (dat het waard is om op PAX te worden gedemonstreerd) klaar heeft, maar hun aanwezigheid op het evenement belooft veel goeds. Pokémon releases voor Switch dit jaar.

Het is zeer waarschijnlijk dat we dit jaar een Pokémon Scarlet en Purple DLC.in plaats van de gebruikelijke derde editie.

Als ze het Zwaard/Schild schema herhalen, moeten we het eerste deel van het seizoenskaart in de zomer en de tweede in de herfst, maar voor Scarlet en Purple is op dit moment nog geen DLC aangekondigd.

Het is zeer waarschijnlijk dat wat de Pokémon Company naar PAX brengt (zonder Nintendo, die zijn aanwezigheid niet heeft bevestigd) zal worden aangekondigd tijdens een Pokémon Presents die waarschijnlijk eind februari zal plaatsvinden, rond de 27 februariZullen er andere verrassingen zijn, zoals Detective Pikachu 2?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *