De Hogwarts Legacy Dualsense is al speculantenvoer op portals als eBay, waar hij voor maximaal 226 euro wordt verkocht.

De Hogwarts Legacy Dualsense is al speculantenvoer op portals als eBay, waar hij voor maximaal 226 euro wordt verkocht.

We gaan niet zeggen dat speculatie en doorverkoop nieuw zijn voor de sector. Dat zijn ze zeker niet, want er zijn veel vergelijkbare gevallen in de retroscene, om nog maar te zwijgen van wat er gebeurde met de Xbox Series X en vooral de PS5. Maar let op het geval van Hogwarts Legacy.

Over de hele wereld is er een extreme koorts voor het Harry Potter spel. Het staat al op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk, en haalt veel records op portals als Steam en Twitch.

Vorige week hebben we u kennis laten maken met de Hogwarts Legacy Dualsenseeen prachtige PS5 controller met de iconische kasteel en gouden motieven op het overwegend zwarte kleurenschema.

Het lijdt geen twijfel dat het een prachtige controller is, hoewel we er in Spanje naar zullen verlangen… want deze Dualsense is exclusief voor PlayStation Direct, voor het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Binnen één minuut was deze controller volledig uitverkocht.en nam zelfs de diensten van Sony uit de lucht in de ochtend van vrijdag 10 februari. Maar het ergste kwam dit weekend.

Hogwarts Legacy Dualsense voor 226 euro

De PS5-controller is nu onmogelijk te bemachtigen op PlayStation Direct, tenzij je toegeeft aan speculatie en exorbitante doorverkoop. Ja, u kunt deze mooie Dualsense al vinden op koop- en verkoopportalen zoals eBay.

Opnieuw profiteren groepen speculanten van de verlangens van de mensen door exclusieve producten als deze te verkopen tegen onbetaalbare prijzen.

Om je een idee te geven, op dit moment is deze Hogwarts Legacy Dualsense… kost ongeveer hetzelfde als Dualsense Edge, de PS5 Pro controller die enkele weken geleden voor €239,99 op de markt kwam.

Als we naar de zoekopdrachten op eBay kijken, zien we dat de prijs van deze Dualsense controller is meer dan 140 euro in alle gevallen. Dat is meer dan het dubbele van de kosten van een PS5 controller.

Maar het probleem ligt bij andere ”aanbiedingen”, die ruim boven dat bedrag liggen en gevaarlijk dicht bij de 230 euro komen.

Op dit moment, de hoogste verkoopprijs is 226 euro.. Natuurlijk werden al deze aankondigingen gepubliceerd vanaf afgelopen vrijdag, toen PlayStation Direct aankondigde dat de controller al in minder dan 1 minuut was uitverkocht.

Tot nu toe is er geen tweede voorraadgolf aangekondigd, en Spanje wordt buiten beschouwing gelaten omdat PlayStation Direct (de service via welke PS5 ooit werd uitverkocht) is niet beschikbaar in ons land.

Zou u deze Dualsense van Hogwarts Legacy voor 226 euro? Wij respecteren elke beslissing, maar het is een schande dat velen die toegang hebben gehad tot de PS5-controller besluiten om er op deze portalen van te profiteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *