Dead Island 2 vervroegt zijn releasedatum met een week en bezorgt alle zombiejagers een verrassing.

Dead Island 2 vervroegt zijn releasedatum met een week en bezorgt alle zombiejagers een verrassing.

Maak je wapens klaar om HELL-A te overleven, want de jongens van Dambuster Studios hebben een verrassing voor je in petto. Een paar uur geleden lieten we je kennismaken met het nieuwste personage van Dead Island 2 en met drie gevaarlijke zombievarianten.

Maar vreugde komt nooit alleen. Er broeide iets in de kantoren van Dambuster Studios en uitgever Deep Silver… en we hebben je al verteld dat er geen uitstel meer komt. Integendeel..

Het ontwerp Dead Island 2 ging sinds 2016 door verschillende handen, totdat het bij Dambuster terecht kwam. En we kunnen eindelijk zeggen dat het vervolg op de zombie zandbak om de hoek ligt.

We hoeven niet te wachten tot 28 april, of zelfs dat niet. Dead Island 2 is in productie gegaan, wat betekent dat het spel nu wordt opgepoetst voordat het de populaire ”gouden” fase ingaat.

Kortom, Deep Silver heeft besloten de release van Dead Island 2 met zeven dagen te vervroegen.. Dit betekent dat het spel een week eerder in de winkels ligt dan eerder gepland.

Kijk uit, de engelachtige zombies komen eraan!

Aanvankelijk Dead Island 2 zou op 28 april uitkomen.. Deep Silver ziet echter dat de game van Dambuster Studios bijna klaar is, en heeft besloten gamers een traktatie te geven.

Bijna twaalf jaar na het origineel zal Dead Island 2 de pret vermenigvuldigen met nieuwe zombies, meer wapens en een meer iconische setting: niemand minder dan de stad Los Angeles (HELL-A in het spel).

Gelukkig kunnen we zeggen dat Dead Island 2 ligt op 21 april in de winkels.zeven dagen eerder dan gepland. Het spel is al in productie gegaan, bevestigt Deep Silver.

Je kunt nu je plannen voor vrijdag annuleren, vooral als je het spel bij GAME hebt voorbesteld. Ja, vergeet niet dat je bij de pre-order van de HELL-A en Pulp edities een exclusieve DLC cadeau krijgt.

Dead Island 2 heeft vele deugden. Om te beginnen, wordt het een meer vrije zandbak met de nadruk op wilde actie. (met heel veel gore), de overlevingsfactor van andere soortgelijke spellen buiten beschouwing gelaten.

We hoeven ons ook geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de wapens. Bovendien legt Dambuster Studios de nadruk op het grote aantal combinaties dat we kunnen maken, om het plezier en de verscheidenheid aan situaties te vergroten.

Dead Island 2 bereikt eindelijk het licht aan het einde van de tunnel. Het spel zal klaar zijn voor de volgende 21 aprilen kan worden genoten op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.Zal het een klassieker van het subgenre worden zoals de eerste Dead Island?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *