Bella Ramsey heeft een boodschap voor mensen die niet van diversiteit houden in The Last of Us Part 2…

Bella Ramsey heeft een boodschap voor mensen die niet van diversiteit houden in The Last of Us Part 2…

We kunnen nu al zeggen dat videospelletjes als grote inspiratie kunnen dienen voor film en televisie. The Last of Usde HBO Max tv-serie, heeft de vloek doorbroken door een van de beste producten ooit te leveren met een meesterwerk uit een videogame als referentie.

The Last of Us en zijn vervolg zijn extreem goed, maar hou een oogje op de tv-serie van Craig Mazin (Tsjernobyl)wint het publiek na de eerste vijf afleveringen.

Als er één ding is dat The Last of Us tot nu toe heeft gekenmerkt (vooral in de derde aflevering), dan is het de rauwheid van de apocalyps. Hoe moeilijk is het om afscheid te nemen van je partner, de dagelijkse gewoonte te doorbreken en een nieuwe reis te beginnen in deze desolate woestenij.

De uitstekende prestaties van Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Storm Reid (Riley), Nick Offerman (Bill) en Murray Bartlett (Frank) tillen de serie naar de top. En het is ook meedogenloos trouw aan het videospel.

Het succes van The Last of Us is zo groot dat… HBO Max en Neil Druckmann hebben al groen licht gegeven voor een tweede seizoen.…die de gebeurtenissen van The Last of Us Part II zal herscheppen.

Bella’s boodschap aan dwepers

In een interview met CQ praat Bella Ramsey over haar carrière tot nu toe, haar rol als Ellie in The Last of Us, en zelfs over de tweede videogame in de saga, die met seizoen 2 van de tv-serie zal worden aangepast.

Bella beschouwt zichzelf als een niet-binaire persoonmaar in dit nieuwsbericht gebruiken we het lidwoord “zij” zoals het in het oorspronkelijke artikel staat.

Het feit dat de gebeurtenissen van The Last of Us Part II worden nagespeeld is om een absurde controverse aan te wakkeren, die ooit de sociale netwerken in vuur en vlam zette. En ja, dit zijn dezelfde mensen die van Bill en Frank’s tragische verhaal een puinhoop hebben gemaakt.

Bella gelooft dat het probleem bij deze mensen ligt, dat zullen de tv-serie missen omdat ze geen totaal normale situaties kunnen verdragen.. En hij wijst op hetzelfde voor het videospel.

Ik weet dat mensen zullen denken wat ze willen denken. Maar ze zullen er aan moeten wennen. Als je niet naar de show wilt kijken omdat er homoseksuele verhaallijnen in voorkomen, omdat er een transpersonage in voorkomt, moet je dat zelf weten en mis je iets.”, reageert de actrice scherp.

Destijds had The Last of Us Part II om verschillende redenen een horde fans tegen zich: de dood van een geliefd personage, Abby’s mannelijkheid, of Lev’s verhaal.onder andere.

Bella zal haar rol als Ellie hernemen in seizoen 2 van The Last of Us…die de verhaallijn van het vervolg zal herzien. Craig Mazin en Neil Druckmann zullen opnieuw aan het roer staan.

Het was geweldig om ze over ideeën te horen praten – ik heb veel van de gameplay van het tweede spel gezien, gewoon omdat ik nieuwsgierig was. Ik denk dat de show waarschijnlijk weer het verhaal van de spellen zal volgen. Ik denk niet dat het nodig is om de gaten op te vullen.”.

Wist je dat het vijfde hoofdstuk van de serie in één belangrijk detail aansluit op The Last of Us Part II? In dit artikel kunt u een kijkje nemen…

The Last of Us is een van de beste tv-series van de afgelopen jaren, en een trouw product dat de erfenis van het spel van Naughty Dog eer aandoet. U kunt het volledig bekijken (tot aflevering 5) op HBO Max.met een zesde aflevering in het verschiet die spannend belooft te worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *