Nieuwe gameplay trailer voor Lies of P, de obscure Pinocchio soulslike nog steeds gepland voor 2023

Nieuwe gameplay trailer voor Lies of P, de obscure Pinocchio soulslike nog steeds gepland voor 2023

Het is moeilijk te zeggen naar welk spel we het meest uitkijken in 2023. Maar we weten wel dat Leugens van P is er één van. Wat zou er gebeuren als we Dark Souls en Pinocchio in een shaker mengden? Mogelijk is het resultaat identiek aan dat van Lies van P.

We zijn verliefd op Pinocchio’s soulslike sinds we hem uitprobeerden op Gamescom 2022. Lies of P komt uit op PS5 en Xbox X Series X|S en PC, en zal zal ook deelnemen aan Game Pass bij de lancering.

Wie het klassieke Pinokkio-verhaal verwacht, kan teruggaan naar waar hij vandaan kwam. Dit actieavontuur geeft het verhaal een nieuwe dimensie als nooit tevoren en geeft het verhaal een Victoriaans gevoel dat doet denken aan Bloodborne.

Anders zal Lies of P qua gameplay erg lijken op Elden Ring, Dark Souls of zelfs het recente Steelrising. Het zal geen pure soulslike zijn, want het zal een kleine dosis hack and slash bevatten.

Ter gelegenheid van de IGN Fan Festival 2023de makers van Lies of P hebben een nieuwe gameplay trailer gedeeld exclusief voor IGN Fan Festival 2023, die je hieronder embedded kunt zien.

Zielige actie in de Belle Époque

Lies of P heeft een veranderde Pinocchio in de hoofdrol, die zal de stad Krat in complete ruïnes aantreffen.De schuldigen? Een legioen van ongecontroleerde automaten, die we alleen met harde hand kunnen stoppen.

Gewapend met meer dan 30 verschillende wapens (gigantische hamers, zwaarden, zeisen…) en met een reeks van unieke krachtenPinokkio zal de mechanische plaag moeten uitroeien in talloze gevechten.

Speelbaar Lies of P is pure soulslike, zoals we zien in de nieuwe trailer. Te allen tijde zullen we Pinocchio in derde persoon zien, zowel in gevechten als bij verkenning.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=6yDx7Px6yMU(/embed)

Natuurlijk, de mythische Geppetto ook in Lies van P (en hij zal onze belangrijkste bondgenoot zijn in dit duistere fantasie avontuur. We zullen onze vaardigheden kunnen verbeteren naarmate we vorderen in de plot en elke vijand overwinnen.

Zoals in Dark Souls of Elden Ring, sterven is een deel van de weg in Lies van P. Onze collega David Martínez probeerde het in augustus zelf uit, terwijl hij de 4K PC-versie speelde.

En technisch gezien is het allemaal goed nieuws. Lies of P vertoont tekenen van goed poetswerk (althans op de PC), met stabiele prestaties. En aan de artistieke kant kunnen we Round8 Studio alleen maar feliciteren..

Lies of P is een van de meest verwachte games van het jaar, die ergens in 2023 beschikbaar zal zijn voor PS5, Xbox X Series X|S, Game Pass en PC. Geen release datum bevestigd voor nu, maar fingers crossed….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *