De beste spreukencombo’s in Hogwarts Legacy en andere handige gevechtstrucs

De beste spreukencombo’s in Hogwarts Legacy en andere handige gevechtstrucs

Het beste Harry Potter spel ooit gemaakt is hier. Ja, we hebben het over Hogwarts Legacy, die zelfs zijn PS5 Dualsense controller binnen een minuut heeft uitverkocht. En natuurlijk is het spel wereldwijd al een commercieel succes.

Harry en zijn vrienden zitten dan wel niet in het spel (hoewel je ze wel kunt maken), maar Zweinstein Legacy heeft alle elementen om fans verliefd te maken. van de magische saga.

Naast bezemsteelvliegen, de hoofdplot en verkenning, hecht Hogwarts Legacy ook veel belang aan gevechten. Alleen een grote tovenaar of heks zal elke spreuk benutten om elk duel te winnen.

In deze Hogwarts Legacy gids delen we met jou. de beste combinaties van spreuken die je kunt gebruiken in een gevecht…. Verras je vijanden en geef ze geen kans met deze magische tips.

Beste spreukencombinaties voor gevechten en duels.

Strijd is een essentieel aspect van Hogwarts Legacy. Je moet duels winnen om ervaring op te doen en je personage vooruit te helpen, vooral als het gaat om het verslaan van reuzenspinnen, skeletten, trollen en ander magisch onheil.

Gelukkig hebben we een breed scala aan spreuken, zowel offensief als defensief.. Er zijn er veel, en we kunnen hun effecten verbeteren met talenten.

Als je gevechten zo snel mogelijk wilt oplossen, raden we je aan te wennen aan het gebruik van spreukencombo’s. Zoals de naam al zegt, worden hierbij verschillende spreuken aan elkaar gekoppeld om een bruut effect te bereiken.

Ze hoeven niet per se twee (of meer) offensieve spreuken zijn.. Vaak win je een overwinning door een bewegings-, steun- of verdedigingsspreuk te gebruiken, dus houd daar rekening mee.

Petrificus Totalus + Imperium

Wat is er beter dan je vijand te immobiliseren en hem ongehinderd toe te slaan? Dat bereik je met deze onfeilbare combo, en met de Imperiusvloek laat je hem doen wat je wilt. Natuurlijk gebruiken alleen de meest duistere tovenaars en heksen een onvergeeflijke vloek.

Met Petrificus Totalus immobiliseer je je vijand, waarna hij in enkele seconden voor je valt. Als het een grote vijand is (een trol) of er zijn er meerdere, Door het te combineren met Imperium zullen ze elkaar bestrijden.terwijl je kijkt.

Levioso + Depulso / Descendo

Met de Levioso spreuk kunnen we til een vijand in de lucht. Voor het gevecht raden wij aan twee elkaar aanvullende spreuken te gebruiken om hem tegen de grond (of andere voorwerpen) te slaan. Het gebruik van Depulse en Descendo (afhankelijk van de situatie) geeft je veel speling in gevechten.

Gebruik eerst Levioso, en voorkom dat je vijand reageert met Depulso’s aanval… of sla hem gewoon tegen de grond met Descendo…. Je kunt ze combineren zoals je wilt.

Glacius + Diffendo

Dit is vergelijkbaar met wat we doen met Petrificus Totalus. De spreuk Glacius bevriest je vijand voor een paar seconden, maar als je het combineert met Diffendo (die scherpe messen uitvoert).geef je hem geen kans.

Je zult je tegenstander snel in ijzige brokken zien veranderen, hoewel deze combo meer aan te raden is als je te maken hebt met kleinere vijanden. Je kunt een andere offensieve spreuk gebruiken in Diffendo’s plaats.

Accio + Descendo + Glacius + Incendio

Een van de meest uitgebreide combinaties, maar ook een van de beste. Met deze combo verhoog je je schade output, omdat je zal de vermenigvuldigingsfactor voor het gebruik van niet minder dan vier spreuken.

Gebruik eerst Accio om je vijand naar je toe te lokken. Onmiddellijk zal Descendo hem tegen de grond slaan, zodat hij niet kan ontsnappen.

Volg nu met een ijzige schok van Glacius… y, uiteindelijk gebruikt hij Incendio om het in een paar seconden te smelten.. Het is een beetje lastig om te onthouden, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, wordt het een dodelijke zet.

Levioso + Descendo + Glacius + Diffindo

Vergelijkbaar met de vorige combo, want we wisselen alleen Levioso voor Accio en Diffendo voor Incendio. Hier komt de factor tijd om de hoek kijken, omdat Incendio er iets langer over doet om de tegenstander te verzwakken.maar het verhoogt de vermenigvuldiger omdat de combo uitgebreider is.

Als je meer een vroege afmaker bent, aarzel dan niet om deze combo te gebruiken. Til je vijand op met Levioso, sla hem kapot met Descendo en verander hem in een ijsblokje met Glacius. Maak de beweging af met Diffendo’s messen..

Transformatie + Diffendo / Depulso

Als je eenmaal de transformatie onder de knie hebt, zal deze combinatie echt van pas komen. Als je deze spreuk gebruikt, verander je je tegenstander in een object voor een bepaalde tijd.wat je een behoorlijk voordeel geeft.

Complement transformatie met Diffendo (voor fysieke schade) of raak het met Depulse.afhankelijk van het soort voorwerp waarin je het hebt veranderd.

Accio + Wingardium Leviosa

We eindigen met de combinatie van Accio en Wingardium Leviosa, meer gericht op verkenning dan op de strijd op zich. Het is zeer nuttig om voorwerpen in ons voordeel te gebruiken, hetzij om hoge oppervlakken te bereiken, hetzij om de weg vrij te maken.

Met Accio trek je het object naar je toe, terwijl Wingardium Leviosa geeft ons er controle over. terwijl ze in de lucht hangen.

Dit zijn de beste spreukencombinaties voor Hogwarts Legacy gevechten. We moedigen je echter aan om zelf te proberen, want vindingrijkheid is ook een grote deugd van een uitstekende tovenaar of heks.

Speel jij Hogwarts Legacy? Dan raden wij u aan deze gidsen te bekijken: Het nijlpaard toont de plaats, oplossing voor de kaart van de geest van onze liefde, hoe de onvergeeflijke vervloekingen te krijgen, of hoe te stijgen in de Dark Arts arena’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *