De beste controllers voor het spelen van Call of Duty Mobile op Android mobieltjes

De beste controllers voor het spelen van Call of Duty Mobile op Android mobieltjes

Bijgewerkt op 16 februari 2023 – We hebben de lijst gewijzigd en bijgewerkt en een index toegevoegd om gemakkelijker door het artikel te kunnen navigeren.

Het is geen geheim dat Call of Duty is een van de beroemdste shooters uit de geschiedenis en dit is aanwezig in al zijn versies, met inbegrip van de mobiele versie: CoD Mobile, de mobiele versie van deze legendarische saga die ons toelaat om het te spelen op onze smartphone.

Cod Mobile is nu een van de meest gespeelde titels ter wereld op mobiele telefoons.maar het spelen ervan is niet zo makkelijk als het klinkt. Het kan beter (en met een groter concurrentievoordeel) worden gespeeld als het vergezeld gaat van de juiste accessoires; met name een goede mobiele controller.

Als je Call of Duty Mobile wilt spelen als een pro en met een extra competitief voordeel, moet je een van de onderstaande controllers in handen krijgen.. Ze zijn allemaal compatibel met Android en/of iOS en stellen je in staat je vijanden met meer precisie neer te halen en je teamgenoten veel beter te helpen.

Dus let op, CoD Mobile fan: hier ga je… de beste controllers voor het spelen van Call of Duty Mobile op Android mobieltjes.

  1. Voor Xbox-fans: Officiële Xbox One/X Series Controller
  2. Voor Sony-fans: Sony DualShock 4
  3. Voor degenen die een PS5 hebben of willen: DualSense
  4. Voor Nintendo Switch-fans: GameSir X2
  5. Voor liefhebbers van retrodesign: 8BitDo SN30 Pro
  6. Voor wie het beste wil: Razer Kishi V2

Voor Xbox-fans: Officiële Xbox One/X Series Controller

Xbox controller + adapter

Deze officiële Microsoft-controller voor Xbox One en Xbox X Series X/S is volledig compatibel met Android mobiele telefoons (degene die ze aanbevelen voor gebruik met XCloud) en natuurlijk je kunt het gebruiken met Call of Duty Mobile. Deze controller is een klassieker en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, hoewel de witte versie momenteel het goedkoopst is.

Hij werkt op twee AA-batterijen of wordt met een kabel op het lichtnet aangesloten. Met de meegeleverde Xbox Wireless Adapter kun je tot acht Xbox draadloze controllers tegelijk aansluiten en met je vrienden spelen op een Windows 10-pc. De batterij heeft ook een gebruiksduur van ongeveer 8 uur met opladen via een USB-C-kabel.

Voor Sony-fans: Sony DualShock 4

https://m.media-amazon.com/images/I/81JcUKCtlPL._AC_SL1500_.jpg

De officiële PlayStation 4-controller wordt door velen beschouwd als de beste controller voor gaming en misschien hebben de miljoenen consoles die Sony wereldwijd heeft verkocht daar iets over te zeggen. Wat duidelijk is, is dat DualShock 4 is een van de standaarden geworden als het gaat om controllerontwerp.

DualShock 4 in zijn tweede versie voor PlayStation 4. wordt volledig ondersteund door Call of Duty Mobilemaar het probleem is om het in winkels te vinden, omdat om een of andere reden het officiële model praktisch ontbreekt.

Voor degenen die een PS5 hebben of willen: DualSense

DualSense wit

Wat de DualShock verbeterde DualSense geperfectioneerd. De functies ervan omvatten de haptische feedbackde aanpasbare trekkersde geïntegreerde luidspreker en de “Deel“om spellen vast te leggen en door te geven, onder andere.

Volgens de officiële website van het spel, zal de PlayStation 5 controller ook. is compatibel met CoD Mobilezodat je kunt profiteren van de ergonomie en de geweldige functies om van dit spel te genieten op je mobiel.

Voor Nintendo Switch-fans: GameSir X2

Een controller die bedoeld is voor mobiel gamen en specifiek beweert compatibel te zijn met Call of Duty Mobile is deze. GameSir X2. Het is een controller waarmee je je mobiele telefoon kunt veranderen in een draagbare console zoals de Nintendo Switch.

Deze controller heeft alle bedieningselementen die je nodig hebt, zoals twee joysticks, een crosspad aan de linkerkant en actieknoppen aan de rechterkant. Het bevat ook dubbele trekkers. De app is niet alleen compatibel met games als Call of Duty, maar is ook gecertificeerd voor gebruik met streamingplatforms als Microsoft xCloud, Google Stadia en NVIDIA GeForce Now.

GameSir X2

Voor liefhebbers van retrodesign: 8BitDo SN30 Pro

8Bitdo SN30 Pro

Wil je een Bluetooth-controller met een retro design en die compatibel is met Android? 8BitDo SN30 Pro is een van de beste opties. Deze SN30 Pro is gebaseerd op het ontwerp van de SNES-controller en is een controller waarvoor een Android-app nodig is om hem te kunnen gebruiken. kaart schermtikken en Call of Duty Mobile spelen.

Ongetwijfeld de beste keuze voor gamers met een voorliefde voor retro gaming of in ieder geval voor degenen die op zoek zijn naar een compacte controller die gemakkelijk in een rugzak kan worden gestopt totdat je hem nodig hebt.

Voor wie het beste wil: Razer Kishi V2

De Razer Kishi V2 is de tweede versie van het populaire randapparaat dat van je mobiele telefoon een perfecte console maakt. voor zowel native als cloud-based games. Deze tweede versie van de Razer Kishi bevat geen elastiekjes meer, maar plastic rails om het apparaat uit te rekken. Bovendien zijn de zijkanten waarop de telefoon zit vlak, wat de compatibiliteit maximaliseert.

Het gevoel in de hand is daarentegen veel beter, omdat het railsysteem zeer veilig aanvoelt. Wanneer de controller is opgevouwen, past hij in de zak van de rugzak, zodat hij heel gemakkelijk te gebruiken is. kun je van je mobiele telefoon een draagbare console maken altijd en overal. De USB-C-poort kan ook worden gebruikt om je telefoon op te laden terwijl je speelt.

Nu voelen de knoppen erg goed aan, de stylus is precies en de sticks lijken erg op die van de Nintendo Switch Joy-Con, maar dan met een groter bereik. Aan de voorkant is er ook bevat een Nexus-knop om de Razer-app te openen. en een andere om screenshots te maken.

Dankzij de USB-C aansluitingKishi V2 schept op nul latentie omdat je geen draadloze verbinding hoeft te gebruiken. Dit gebrek aan latentie is belangrijk in alle games, maar het is vooral belangrijk bij cloud gaming omdat het de controlelatentie uit de vergelijking haalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *