Hoe vind je Rowland Oakes Castle in Hogwarts Legacy?

Hoe vind je Rowland Oakes Castle in Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacyhet droomspel voor Harry Potter fans, heeft al miljoenen spelers op PS5, Xbox Series X/S en PC, met PS4, Xbox One en Nintendo Switch versies die later vandaag komen (data hier).

Geen wonder: Hogwarts Legacy is een enorme actie-RPG vol details en easter eggs naar de boeken en films… en verder.

In een van de zijmissies, Het verhaal van Rowland Oakesmoeten we een kaart interpreteren die ons naar een oude kasteelruïne leidt. Hier leggen we uit hoe het kasteel te vinden…wat een verwijzing is naar Hagrid’s achtbaan in Universal Studios Florida.

Hoe vind je Rowland Oakes’ kasteel in Hogwarts Legacy.

The Tale of Rowland Oakes is een side quest die je krijgt als je level 10 bent en de story quest hebt voltooid. De Helm van Urtkot. Je krijgt de missie en praat met Adelaide Oakes.

Daarna ga je naar een kamp, dat is gemarkeerd op de kaart. Er zijn daar wat goblins om te vechten. Doorzoek het kamp en u vindt Rowland Oakes’ dagboek en een kaart waarop de locatie van een kasteel staat aangegeven.

De kaart interpreteren is de enige moeilijkheid van deze missie. U zult zien dat het kruis dat de locatie aangeeft ten zuiden van een rivier staat. Als je op de bezem vliegt, zal het niet moeilijk zijn om de rivier te vinden, die je volgt tot het einde van de kaart.

Voor het geval dat, heb ik de locatie gemarkeerd op de kaart van het kasteel, dat toevallig de Korrow Ruins. Merk op dat dit deel van de kaart verborgen blijft totdat je het ter plaatse verkent, maar kijk naar de andere oriëntatiepunten om het te vinden.

Als je de ruïnes bereikt, versla dan de vijanden (open ook de schatkisten) en ga naar binnen. Binnen wacht een kerker met verschillende vijanden waar je Rowland moet zoeken. Je kunt het niet missen.

Hier vertellen we je ook hoe je in Hogwarts Legacy van huis kunt veranderen na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe je GRATIS een exclusief masker en tuniek kunt krijgen voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

We hebben je ook verteld hoe je de Alohomora-spreuk krijgt, Merlijns beproevingen in Zweinsveld, hoe je slecht kunt zijn in Zweinsveld en wat de gevolgen zijn, en of je de gemeenschappelijke ruimtes van de andere huizen kunt betreden.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt, hoe je de nijlpaard krijgt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *