Hoe kom je binnen in ALLE gemeenschappelijke ruimtes in Hogwarts Legacy dankzij een bug?

Hoe kom je binnen in ALLE gemeenschappelijke ruimtes in Hogwarts Legacy dankzij een bug?

Zweinstein Erfenis stelt zijn spelers in staat om een van de vier huizen in het kasteel kiezen. Fans kunnen eindelijk leerlingen worden van Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw of Hufflepuff.maar deze beslissing moet niet lichtvaardig genomen worden.

Als je eenmaal een huis hebt in de erfenis van Zweinstein kun je je status niet meer terugdraaien, dus zorg ervoor dat je daar geen twijfels over hebt, want onder andere het behoren tot het ene of het andere huis beperkt je mogelijkheden om het kasteel te verkennen.

Maak je geen zorgen, je hoeft niet bang te zijn dat je iets belangrijks mist, maar je zult geen toegang hebben tot de andere gemeenschappelijke ruimtes van de andere huizen in het kasteel, ruimtes die echt interessant zijn en vol curiosa zitten die veel commentaar genereren bij fans van Harry Potter.

Zweinstein Legacy gemeenschappelijke ruimtes kunnen nu bezocht worden.

Echter, dankzij een nieuw ontdekte bug, kun je nu andere gemeenschappelijke ruimtes in Hogwarts Legacy nu toegankelijk zijn.. De truc vereist zeer specifieke stappen om te volgen, maar de beloning is echt aantrekkelijk.

Dat wil zeggen, als je een Slytherin bent, kun je door het volgen van een aantal trucs de gemeenschappelijke ruimtes van Gryffindor, Hufflepuff en Ravenclaw bezoeken, en zodat je zelf kunt zien hoe het is in de erfenis van Zweinstein.Hoe kun je dat doen?

Wel, de youtuber Goldenhalk heeft het in detail uitgewerkt in een reeks korte video’s gericht op elk van de huizen. We laten je hier de tutorials achter, zodat je niet twijfelt. De procedure vereist toegang tot een locatie die je net onder de kaart laat vallen en dan reizen met een bezem.

Hoe de gemeenschappelijke ruimte van Slytherin te bezoeken.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=i6joYL38eOM(/embed)

Bezoek aan de Gryffindor gemeenschappelijke ruimte

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=f6Ghp0B4dKU(/embed)

Hoe bezoek je de gemeenschappelijke ruimte van Hufflepuff.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=gEq35AeeY_s(/embed)

Hoe bezoek je de Ravenclaw common room.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=NDD_kDgoTJI(/embed)

Dus nu kun je deze stappen gaan repliceren om deze iconische locaties te bezoeken. Let op: de verschillen tussen het behoren tot het ene en het andere huis zijn klein, maar er zijn variaties. Bijvoorbeeld, alleen als je van Hufflepuff bent kun je in het spel de Azkaban Gevangenis bezoeken.

Harry Potter fan, wil je weten wat het populairste huis in het spel is? PlayStation Trophies en Xbox Achievements hebben het antwoord al gegeven. We laten je ook achter met de gids gericht op hoe je kunt deelnemen aan de Hogwarts Legacy House Cup op PlayStation en een heleboel gratis avatars kunt krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *