Atomic Heart plaagt Hogwarts Legacy met nieuwste live-action trailer: “Kijk en leer”.

Atomic Heart plaagt Hogwarts Legacy met nieuwste live-action trailer: “Kijk en leer”.

Atomic Heart voor PS4, PS5, Xbox, PC en Steam Deck wordt binnenkort gelanceerd, maar eerst maakt een nieuwe live-action advertentie van de Russische studio van de gelegenheid gebruik om de draak te steken met Hogwarts Legacy.

De trailer toont een schattig klein meisje dat haar brief niet per uil lijkt te hebben ontvangen, maar wel een paar visuele lessen krijgt in hoe het moet.

De man die daarvoor verantwoordelijk is, is Jensen Ackles (The Boys), want nadat het kleine meisje de ’toverstaf’ breekt, ziet ze de acteur verschijnen en geeft hem alleen een advies: “Ik ga hem zeggen: “Kijk en leer“.

De spel door Mundfish Games heeft de deelname van Ackles om Atomic Heart op deze manier te promoten, aangezien de twee een lanceringsmaand delen en de Avalanche Software titel is een succes.

De Russische studio heeft deze commercial geproduceerd waarin het meisje wordt aangeraden alles in de stijl van het spel te doen, dat wil zeggen door alles kapot te maken en met veel venijn.

De zeer Ackles laat je zien hoe dingen worden gedaan Atomic Heart stijl. en met live action moves recreëert hij de actie stijl en promoot op humoristische wijze de nieuwe release.

Hoewel het spel al onderweg is omdat het goud is en alles klaar laat staan voor een van de meest veelbelovende spellen van het jaar en staat in de top 10 van games en releases voor februari 2023.

Het vertrouwde Russische Bioshock laat die kant met een eigen identiteit.

Van alle videogames die aan het begin van het jaar arriveren, zijn er al verschillende die onder de gebruikers veel stof doen opwaaien.

We zagen het onlangs via een nieuwe gameplay van 8 minuten, vol atomaire actie, en met het oog op de release op 21 februari 2023.

Dat gezegd hebbende, zullen velen misschien niet op die datum willen wachten en dus is het een goede reden om Atomic Heart pre-loaded op de Xbox-consoles te krijgen.

Dit was een zeer gunstige situatie omdat het op deze manier zijn grootte in de X-serie en S-seriewat zeer goed nieuws is aangezien het beschikbaar zal zijn op uw dienst.

Omdat het zo is, Atomic Heart, Shadow Warrior 3 Definitive Edition of Cities Skylines Remastered… zijn enkele van de nieuwe Xbox Game Pass-games voor februari 2023.

Ondertussen aankondigingen zoals deze waar Jensen Ackles spot met Hogwarts Legacy atomic-style anticipeert op een zeer krachtig spel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *