Flash sale bij GAME: koop het Corsair K65 RGB MINI gaming toetsenbord voor €89,99 voor een beperkte tijd!

Flash sale bij GAME: koop het Corsair K65 RGB MINI gaming toetsenbord voor €89,99 voor een beperkte tijd!

Als je erover denkt om je toetsenbord te vernieuwen, mis dan niet de nieuwe tijdelijke promotie van GAME. Het Corsair K65 RGB MINI gaming toetsenbord wacht op je met een geweldige korting.

Alleen tot 16 februariis het Corsair K65 RGB MINI gaming toetsenbord verkrijgbaar bij GAME winkels en GAME.es voor 89,99 euro (originele prijs €139,99) Haast je voordat de voorraad op is!

Corsair K65 RGB MINI Gaming Keyboard in de aanbieding

In het geval u werd overtuigd door deze aanbieding, maar u wilt meer weten over dit Corsair K65 RGB MINI gaming toetsenbord, hier gaan we u verlaten zijn belangrijkste kenmerken die het definiëren. Ontdek meer over deze high-end randapparatuur:

Het Corsair K65 RGB MINI gaming toetsenbord is alles over een 60% mini mechanische die de belangrijkste toetsen behoudt om te genieten van je gamesessies en computerwerk, maar zijn formaat verkleint voor meer comfort.

Het bestaat uit CHERRY MX Red keyswitches en een CORSAIR AXON technologie technologie voor de beste prestaties van al zijn functies. Het is ook extreem duurzaam, met tot 100 miljoen toetsaanslagen.

Het is natuurlijk ook aanpasbaar en bestaat uit. onafhankelijke dynamische RGB-achtergrondverlichting op elke toets. En over toetsen gesproken, deze is 100% Anti-Ghosting en om het af te maken is het compatibel met Windows, Mac OS, PS4, PS5 en XBOX.

Dus nu weet je het, aarzel niet om een kijkje te nemen naar dit Corsair K65 RGB MINI gaming toetsenbord. De nieuwe flash aanbieding van 89,99 euro is slechts enkele dagen beschikbaar in GAME winkels en GAME.es, dus mis deze kans niet!

Hobby Consolas voor GAME

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *