6 dingen die je niet weet over Hogwarts Legacy waar je blij om zult zijn.

6 dingen die je niet weet over Hogwarts Legacy waar je blij om zult zijn.

Er zijn zoveel dingen die we kunnen doen in Hogwarts Legacy, en hoewel de leercurve adequaat is, is het waarschijnlijk dat als je niet weet hoe je het meeste uit die eerste paar uur gameplay kunt halen, je daar later spijt van kunt krijgen.

Nu we echter een flink aantal uren in Hogwarts Legacy hebben genoten, kunnen we een reeks tips die je zullen helpen om een nog betere leercurve te hebben.

Dit zijn een reeks tips voor Zweinstein Legacy die we je aanraden te gebruiken, en we gaan je vertellen over een beter gebruik van de kaart, in sommige missie die je niet over het hoofd mag zien, enkele tips over legendarische uitrusting, of zelfs over drankjes, onder andere.

Dus doe met ons mee als we je door deze tips leiden over dingen die je moet weten over Hogwarts Legacy voordat je gaat spelen, want er zijn echt interessante tips.

6 dingen die je niet weet over Hogwarts Legacy die je dankbaar zult zijn om te weten.

De kaart optimaal benutten

Een van de eerste dingen die je vast en zeker hebt geprobeerd was de kaart, je hebt de cursor verplaatst, je bent naar de verschillende weergaven overgeschakeld, maar misschien heb je nog geen gebruik gemaakt van de zoomfunctie.

We kunnen niet alleen in- en uitzoomen op de kaart om meer details te krijgen, maar we kunnen ook zo ver mogelijk uitzoomen, een van de regio’s selecteren, en dan zien we rechts op het scherm het niveau van de vijanden in die regio, en ook een reeks elementen die we op die plaats kunnen vinden, zoals kisten.

Een niet te missen missie

Een van de missies die je moet volbrengen is het vinden van de verschillende standbeelden van Demiguise.

Het goede is dat we door de zoom op de kaarttip hierboven te gebruiken, de overeenkomstige standbeelden die in elk van de regio’s staan zullen kennen.

De meeste van deze standbeelden zijn te vinden in steden en dorpen, dus je moet op onderzoek gaan, vooral binnen in huizen om ze te vinden.

Deze standbeelden verschijnen alleen ’s nachts, dus probeer deze queeste te doen tijdens de nachtelijke uren van het spel.

Merk op dat er 40 standbeelden zijn en dat je sommige vaardigheden zoals het openen van deuren kunt upgraden.

Legendarische uitrusting

Door de spellen heen zul je veel niet-geïdentificeerde legendarische uitrusting vinden, en natuurlijk moet je die identificeren om ze te kunnen gebruiken.

Het is aan te raden om deze uitrusting zo snel mogelijk te identificeren, want het zal tellen als het level wanneer je het gevonden hebt, niet wanneer je het geïdentificeerd hebt.

Bereid je grondig voor op de missies

Van cruciaal belang is dat je jezelf altijd uitrust met de beste uitrusting die je hebt, en dat je vervolgens voldoende ruimte in je inventaris laat om gedurende de missie veel voorwerpen op te pikken.

Om van uitrusting af te komen voor missies, kun je het verkopen, maar het is noodzakelijk dat je voldoende ruimte in je inventaris hebt voor grote missies, zodat je niets belangrijks achterlaat.

Doe dit zo snel mogelijk voor drankjes

Drankjes zijn een van de belangrijkste voorwerpen in het avontuur, en je kunt er een grote verscheidenheid aan hebben. Het is niet de bedoeling om je op slechts een paar te concentreren.

Naarmate je meer en meer potions vrijspeelt, moet je potions maken die bij je gameplay passen, maar laat geen potions weg.

Houd in gedachten dat er maximaal 12 potions zijn voor elk van de types, probeer die potions te maximaliseren die je vrij veel gebruikt in je gameplay, en bewaar minstens twee of drie potions van de rest voor het geval je ze uiteindelijk nodig hebt.

Koop dit zo snel mogelijk.

Wanneer je toegang hebt tot de potions en items kamer, koop dan zo snel mogelijk de material refiner omdat het elke 10 minuten 10 maanstenen maakt. Je kunt tot 999 maanstenen krijgen en het zal je veel tijd besparen in plaats van ze later in de wereld te moeten vinden.

Ik weet zeker dat er nog veel meer tips zijn die we je kunnen geven in de hoeveelheid uren die we aan Hogwarts Legacy hebben besteed, maar in het bovenstaande heb je genoeg om niet een aantal fouten te maken die wij in het begin maakten.

Hier lees je hoe je in Hogwarts Legacy van huis verandert na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe je een GRATIS exclusief masker en gewaad krijgt voor de lancering van Hogwarts Legacy op PS5, Xbox Series X|S y PC.

Mis ook gidsen niet zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *