Metroid Prime Remastered is nu al de beste game van 2023 volgens Metacritic

Metroid Prime Remastered is nu al de beste game van 2023 volgens Metacritic

Het is een echte traktatie om te zien dat grote titels met diep respect worden behandeld naarmate de jaren verstrijken. Dat is wat er is gebeurd met Metroid Prime Remastered, een revamp van de Samus-klassieker die massaal op de Nintendo Switch is gearriveerd.

We zaten al lang te wachten op een bevestiging van de geruchten en onverwacht verraste Nintendo alle fans door dat aan te kondigen. Metroid Prime Remastered was al beschikbaar in de eShop op Nintendo Switch en met een fysieke release gepland voor 3 maart.

Ik heb ervan genoten en het uitgecheckt De verbeteringen van Metroid Prime Remastered ten opzichte van het originele Gamecube-spel uit 2002…De pers en de fans zijn het erover eens, dit spel is een absolute knaller om te spelen.

Metroid Prime Remastered nu al de beste game van 2023 op Metacritic

Zozeer zelfs dat Metroid Prime Remastered een gemiddelde score heeft van 95. op Metacritic vanaf vandaag, waardoor het is gepositioneerd als een het beste spel van 2023 tot nu toe binnen de populaire website.

Het subjectieve avontuur van Samus ligt voor op The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition next gen met een 94 en Persona 4 Golden of Hogwarts Legacy met een 90. Bent u het eens met de score?

Het zou eigenlijk niet als een verrassing moeten komen, gezien het feit dat de originele Metroid Prime nog beter werd ontvangen en een 97 scoorde op Metacritic.. Dit is hoe wij Metroid Prime Remastered beoordeelden in onze recensie:

Een van de beste Game Cube games arriveert, 20 jaar later, om een van de beste games op de Nintendo Switch te worden. Met een briljante visuele remastering klus en bomvrije (energie) gameplay is Metroid Prime nog steeds een meesterwerk.

Er is nogal wat rumoer geweest rondom de game. Een voormalige Retro ontwikkelaar heeft onlangs het debat beslecht of Metroid Prime Remastered eigenlijk wel een remake is. Heb jij deze titel al opgepikt? Nou, er is misschien nog beter nieuws.

Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption komen ook naar Switch, zo heeft Jeff Grubb laten weten… Nu is het alleen nog wachten op Metroid Prime 4 maakt een verschijning… hopelijk wordt er snel iets getoond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *