Tattoo ze allemaal: deze kunstenaar heeft de eerste 151 Pokémon getatoeëerd voor het goede doel.

Tattoo ze allemaal: deze kunstenaar heeft de eerste 151 Pokémon getatoeëerd voor het goede doel.

Wil je een tatoeage van Pokémon? Dan heb je geluk, want een tatoeëerder van UK heeft zichzelf de uitdaging gesteld om de originele 151 te tatoeëren voor zijn klanten, van Game Boy tot Switch.

De naam van de kunstenaar is William Langford en hij heeft zichzelf deze uitdaging gesteld volgens de BBC, dit alles terwijl hij wat geld ophaalt voor het goede doel.

Langford, 30, uit Stowmarket, kwam op het idee na de aankondiging van een van de treurigste dingen die anime kan hebben, die maanden geleden werd voorzien.

Zoals u weet, nemen Ash Ketchum en Pikachu afscheid van de Pokémon anime na deze 25 jaar hoofdrol in de serie en hun Engelse stemactrice was emotioneel na al die tijd.

Eigenlijk waren de eerste reacties op de nieuwe Pokémon miniserie een maand geleden al te zien bij degenen die de laatste hoofdstukken van Ash Ketchum.

Dus zei de tatoeëerder, en in zijn eigen studio in Suffolk, dat zijn klanten hun ontwerp konden kiezen uit de eerste generatie Pokémon. Alle opbrengsten gaan naar de Blue Cross dierenwelzijn..

Langford tatoeëert al ongeveer 12 jaar en zei dat hij wilde “dit jaar iets goeds te doen voor mensen en dieren.“Dus dit was iets dat perfect bij elkaar paste.

Het is voor iedereen een vreemde tijd geweest sinds COVID en nu de kosten van levensonderhoud zijn gestegen. Ik weet dat ze tijdens de opsluiting zijn herplaatst of weggegeven.

En omdat het altijd hetzelfde is tijdens de kerstdagen heb ik gekozen om geld in te zamelen voor Blue Cross.“zei de tatoeëerder, zoals gemeld door de BBC.

Er zijn al legendarische ontwerpen en er zouden Eevee of Charizard ontwerpen kunnen zijn

Langford zegt zelf dat hij deze inzamelingsactie heeft gecombineerd met zijn liefde voor Pokémonomdat hij de “nostalgie” van de originele personages.

Ze waren erg populair toen ik opgroeide, dus ik ben er altijd in geïnteresseerd geweest.“, zei hij. De kunstenaar hoopt 4.000 pond op te halen voor Blue Cross en wil in 2024 nog een inzamelingsactie houden.

Op dit moment wat dit kunstenaar heeft zich voorgenomen om de eerste 151 Pokémon te tatoeëren. hij verdient al lof omdat hij het voor iets liefdadigs doet, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *