Dragon Ball: The Breakers seizoen 2 arriveert 16 februari met Vegeta, Yajirobe, Chi-Chi en meer

Dragon Ball: The Breakers seizoen 2 arriveert 16 februari met Vegeta, Yajirobe, Chi-Chi en meer

Dragon Ball: The Breakers kwam afgelopen herfst uit op PS4PS5, PS5, Xbox, Switch, PC en Steam Deck en nu zijn seizoen 2 en Chi-Chi die de schijnwerpers zal stelen van Goku… y Vegeta.

Het nieuwe seizoen van de survival game vergelijkbaar met andere titels zoals Dead by Daylight of Friday the 13th: The Game landde met een al bekende premisse en met de Dragon Ball personages.

Na een eerste seizoen met Aardbewoners, Woolong, Bulma, en een Boer. als overlevenden in het aangezicht van Majin-Boo, Freezer en Cell nu is het de beurt aan nieuwe personages.

Bandai Namco als speluitgever en Dimps als ontwikkelaar. van het spel zal de tweede seizoen Dragon Ball: The Breakers met de Prins van de Saiyans als de schurk.

Neem de leiding als de Prins van de Saiyans, waarbij je doel is om eindelijk de legendarische Grote Aap te worden.“, liet Bandai Namco zelf weten in een verklaring.

Maar pas op, de overlevenden (vooral Yajirobe) geven het niet zo makkelijk op!“En nu heb je tenminste één van de karakters die zijn toevlucht moet zoeken.

De nieuwe inhoud voor Dragon Ball: The Breakers heeft dit alles dat je hieronder kunt zien:

  • Nieuwe raider: Vegeta (beschikbaar via tokens).
  • Nieuwe overlevenden: Yajirobe, Chi-Chi en King of Nations.
  • Nieuwe overdrachten: Goku (Super Saiyan) en Gohan (Super Saiyan Teenager)
  • Nieuwe aanpassingsvoorwerpen en meer (verkrijgbaar in de winkel in de game): Goku’s Gi (GT), Trunks (Volwassen) Adventure Suit (GT), Opa Gohan’s Masker en Saibaman Pluche.
  • Nieuwe kaart beschikbaar met gratis update: Rocky Canyon.

Het is meer Super dan ooit en zonder dat je fusie nodig hebt

Hoewel het begin van het spel niet erg succesvol was, vooral omdat het werd opgenomen in onze compilatie van de spellen met de laagste scores van 2022 volgens de website Metacritic.

Aangezien de meeste van Dragon Ball video games gericht zijn op het vechtgenre (met een paar uitzonderingen zoals Dragon Ball Z Kakarot), verraste Bandai Namco ons met Dragon Ball The Breakers; een online actie-survival spel.

Een veelbelovend spel, met frisse ideeën in de Dragon Ball scene. Het feit dat je personages als Bulma en Oolong kunt besturen is al een excuus om een spel te spelen.

Maar na het spelen van het spel wordt het eentonig door het gebrek aan content, sleept het nog steeds problemen uit de BETA met zich mee en ademt het F2P (maar betaalde) smaak.“we zeiden in de review.

Zelfs zo, de Dragon Ball: The Breakers seizoen 2 arriveert op 16 februari met Vegeta, Yajirobe, Chi-Chi en meer.Ga jij het beleven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *