Redfall krijgt ondersteuning voor toetsenbord en muis op Xbox X Series X|S consoles

Redfall krijgt ondersteuning voor toetsenbord en muis op Xbox X Series X|S consoles

Redfall komt dit jaar naar de Xbox X|S Series, PC en Steam Deck, wat is er nieuw van Microsoft y Bethesda gaat een speciaal detail hebben op consoles omdat het speelbaar zal zijn met toetsenbord y muis evenals met commando.

De nieuw spel van Arkane Studios is een van de grootste troeven van het bedrijf na wat Phil Spencer zelf beschreef als een 2022 “te licht op games“.

Dus dit en Starfield bereiden een krachtig jaar van releases voor, samen met andere Microsoft Game Studios games.

Volgens de website van Xbox Store zoals gemeld door de bekende insider Klobrille op Twitter, Redfall gaat native toetsenbord en muis ondersteuning op de Xbox X Series en Xbox S Series versies.

Indachtig dat dit een first-person shooter die ook cross-play tussen Xbox en PC platformenzal deze compatibiliteit zeer welkom zijn.

Misschien zal dit een beetje kalmeren dat de komende Xbox spel wordt een 100% online, zelfs (en dat is bevestigd) als het solo wordt gespeeld.

Dit alles terwijl de Xbox Series X|S in prijs omhoog gaat in Japan, wat de voorbode zou kunnen zijn van wat er in andere regio’s gaat gebeuren.

Op de Xbox One komt het niet, maar hiermee zou de gameplay op peil zijn.

In de tussentijd kun je alvast een kijkje nemen in de minimale vereisten voor Redfall op PCDe minimale vereisten zijn bevestigd: 100 GB schijfruimte en 16 GB RAM.

Tijdens de laatste Xbox Developer_Direct zagen we al nieuws over de game naast Forza… en de nieuwe Tango game die ik de naam Hi-Fi Rush kreeg.

Niet te vergeten dat de prijs van Redfall was uitgelekt en de update voor de Deluxe Edition die tot een DLC voor het spel.

Dit waren enkele van de vele nieuwe details over Redfall, door het “Arkane’s Far Cry” te noemen.

Dus het lijkt te weten dat Redfall toetsenbord en muis ondersteuning zal hebben op Xbox X Series X|S consoles..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *