Ibai bevestigt dat hij op The last of Us komt voor Twitch streamers

Ibai bevestigt dat hij op The last of Us komt voor Twitch streamers

Nadat hij records brak met de Avond van het Jaar, de wereld verraste met het WK Ballonnen en zelfs het succes van voetbal bedreigde met de King’s League, stort Ibai zich nu op een nieuw project… dat veel te maken heeft met GTA en The Last of Us.

Dit zou de interesse moeten wekken van elke videogameliefhebber. Zowel GTA als The Last of Us zijn belangrijke namen om onze passie te begrijpen, en Ibai’s aanwezigheid is een extra stimulans.

Je weet al dat GTA Online, de multiplayer modus van GTA V, veel speelplezier blijft geven. Het is gebruikelijk dat Twitch’s top streamers deelnemen aan roleplay series. van Rockstar’s spel, maar nu zijn de dingen drastisch veranderd.

Van rollenspel naar overleven. De serie The Last One begint op 9 maart.een initiatief van Origen Network dat 150 streamers zal samenbrengen in een avontuur van overleven en zombies.

The Last One is duidelijk geïnspireerd door The Last of Usde veelgeprezen Naughty Dog-game die enkele weken geleden werd omgetoverd tot een tv-serie voor HBO Max, met sterren als Pedro Pascal en Bella Ramsey in de cast.

Ibai zal deelnemen aan The Last One

Geïnspireerd door het enorme succes van The Last of Us zowel binnen als buiten de videogamewereld, is The Last One zal 150 streamers samenbrengen in een aangrijpend verhaal over overleven in GTA Online.

In The Last One zaten tot nu toe bekende streamers, zoals. Arigameplays, Cristinini of Axozer. Maar de ondertekening van Ibai is ongetwijfeld een big deal.

The Last One’s officiële account heeft bevestigd dit nieuws, door een grappige tweet te publiceren waarin ze Ibai uitdagen om deel te nemen aan de serie streamers. En de reactie van de Baskische streamer heeft niet lang op zich laten wachten….

Ik ga de serie vandaag bekijken”, reageert Ibai op de publicatie van The Last One. Zoals altijd pronkt hij met zijn humor en kijkt hij uit naar de start van dit nieuwe project.

Alles wijst erop dat Ibai de uitnodiging heeft geaccepteerd na het bereiken van de finale van Minecraft Extremeeen variant van Mojang’s spel dat zich uitsluitend en alleen richt op overleven.

The Last One is de perfecte fusie van GTA Online en The Last of Us, die zeer waarschijnlijk wordt een van de meest memorabele series van 2023. (zoals EGOLAND destijds). En het zal ons ook achterlaten met een handvol iconische Ibai momenten, dat is zeker.

In verband met Ibai herinneren wij u eraan dat hij op 27 februari zal aankondigen de nieuwe locatie, boksers en formaat van de avond van het jaar 3.

De eerste uitzending van The Last One is de volgende… 9 maartHaalt Ibai het einde van deze reeks zombies en overleven in GTA Online?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *