Ruim het vuil van Midgar op met Final Fantasy VII DLC voor PowerWash Simulator

Ruim het vuil van Midgar op met Final Fantasy VII DLC voor PowerWash Simulator

PowerWash Simulator is een van de vreemdste simulatiespellen van de afgelopen jaren, maar wel een die duizenden spelers heeft weten te boeien, na de release eerst op Steam en Xbox, en sinds de 31 januari ook op PS5, PS4 en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Square Enix, in deze simulator besturen we een schoonmaker die, met behulp van water onder druk (en verschillende zepen) verwijderen we vuil van auto’s, huizen, installaties…

Een deel van het plezier van PowerWash Simulator zijn de gratis updates. Onlangs verscheen er een DLC waarin we Croft Manor uit Tomb Raider konden schoonmaken… en binnenkort verschijnt er een DLC crossover met Final Fantasy VII.

Midgar Special Pack PowerWash Simulator beschikbaar op 2 maart

De datum van deze DLC is vandaag bekendgemaakt: hij komt uit op 2 maart. Op dat moment zul je er toegang toe hebben vanuit een nieuwe Speciale niveaus sectie van het hoofdmenu. Het zou automatisch bijgewerkt moeten worden. Het is volledig gratis.

De Midgar Special Pack bevat vijf levels: de Seventh Heaven bar, de Scorpion Sentry, Hardy Daytona en Shinra Haulerla, de Airbuster en de Mako Energy tentoonstelling… binnenin vind je ook mythische voertuigen, of zelfs Cloud’s zwaard vol vuil.

Je doel? Schiet in eerste persoon en schiet water onder druk om al het vuil dat in voertuigen of gebouwen zit af te scheuren en schoon te maken.

Met deze thematische levels herbeleef je legendarische Final Fantasy VII-momenten… op een geheel nieuwe manier, waarbij je de rommel opruimt die Cloud en co hebben achtergelaten.

Het is een eenvoudig spel, meer bedoeld als een ontspannende en therapeutische ervaring, omdat het zo goed is om al het vuil en vuil verwijderd te zien en wat eronder zit sprankelend…

PowerWash Simulator is een van die spellen die, ondanks dat ze zo zeldzaam zijn, ware massafenomenen zijn geworden op PC en consoles, misschien op kleine schaal… en niet zozeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *