Auronplay kijkt op voordat hij voorgoed verdwijnt: “Ik schaam me en walg ervan”.

Auronplay kijkt op voordat hij voorgoed verdwijnt: “Ik schaam me en walg ervan”.

AuronPlay houdt voet bij stuk na zijn vertrek van Twitch, maar hoewel het lang lijkt te duren, is hij weer op YouTube verschenen met een bijna 14 minuten durende video getiteld “End“.

In wezen is de video geplaatst op Google’s platform dient om jezelf te verdedigen in dat de persoon van vroeger nu niet jouw ‘ik’ is en dat alles in het verleden ligt; want mensen kunnen verbeteren.

Maar de video is ook -een beetje- gericht op alles wat hij deze dagen tegen zichzelf heeft meegemaakt, een reeks aanvallen niet alleen tegen hem maar ook tegen zijn dierbaren.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=DPcII9BCC80(/embed)

De content creator merkt openhartig op dat hij het gevoel heeft dat verschillende gemeenschappen hem aanvallen, meer dan alleen om zijn carrière neer te halen om zijn hele leven te beëindigen.

Ik heb zelfs forums gezien die volledig gecoördineerd waren om mij in de ellende te laten zakken.” zegt de content creator uit Badalona die al jaren in Andorra woont.

Ze hebben mijn adres gepubliceerd en zelfs mensen in mijn omgeving bedreigd. Ze hebben zelfs gesproken met de merken waar ik mee werk om mijn relatie met hen te verbreken (…) Ik geloofde niet wat ik op sommige sites las.“.

Voordat iemand hem vroeg, noemde hij geen namen. Maar hij zei wel dat sommige van zijn collega’s – zowel vroegere als huidige – zich bij deze kruistocht hadden aangesloten.

AuronPlay gaat naar YouTube, aangemoedigd door zijn Twitter situatie

Ze zullen me nooit mijn camera, mijn microfoon en de waarheid afnemen.” zegt hij. Hij zegt dat het na 11 jaar carrière duidelijk is dat hij fouten en vergissingen heeft gemaakt met dingen die hij niet had moeten doen.

Hij heeft er geen moeite mee zich te verontschuldigen voor alle inhoud die in zijn vroege YouTube-jaren is geplaatst. “Ik heb berouw” zei hij terwijl hij bekende dat er pogingen waren gedaan om hem te beschuldigen van pedofilie.

Een meisje beweerde dat toen ze 14 jaar oud was ik intieme gesprekken met haar had. Ik geloofde niet wat ik las“zegt de schepper, alvorens te vragen dat ze nu niet lastig gevallen mag worden.

Maar dit is niet het echte einde, hij heeft vele malen gezegd dat hij zal vertrekken”.als ik moe word en er zin in heb“en op dit moment houdt hij van wat hij doet en als klap op de vuurpijl wordt hij gesteund door zijn gemeenschap.

De situatie is lastig, maar AuronPlay heeft zich gemeld voordat hij weer vertrok, maar niet voordat hij schoon schip maakte met zijn verleden en het volledig afzwoer..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *