Xbox consoles krijgen de update die hun ecologische voetafdruk vermindert: hier is alles wat het toevoegt

Xbox consoles krijgen de update die hun ecologische voetafdruk vermindert: hier is alles wat het toevoegt

Xbox heeft nu een nieuwe versie voor MicrosoftHet bedrijf lanceert het een maand na de aankondiging. Nu spelen X-serie, Serie S y Een Game Pass of geen Game Pass heeft nog meer voordelen.

Hiermee zijn consoles de eerste die koolstofbewuste gamedownloads en -updates aanbieden, waardoor ze hun uitstoot verminderen en voor de planeet zorgen.

Op elke hardware kun je de energie-opties kiezen die het beste bij elke gebruiker passen, zoals. het artwork van een spel op Xbox Home verbergen. of gebruik de Google Home app als een touch-afstandsbediening.

De Xbox team blijft allerlei manieren aanbieden om de Xbox beter te maken, waardoor de consoles nu de eerste plaats innemen en Microsoft zich inzet voor elke gebruiker.

Als je console is aangesloten en verbonden met het internet en er regionale koolstofintensiteitsgegevens beschikbaar zijn, plant Xbox updates (…) op specifieke tijdstippen tijdens het nachtelijke onderhoudsvenster die kunnen leiden tot een lagere koolstofuitstoot.

Dit vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot en kan je geld besparen.“, bevestigt Xbox zelf via een verklaring op Wire.

Het originele Xbox-logo is ook duurzamer op elke console

Zoals duidelijk is, kunt u de beste optie kiezen die bij elke gebruiker past en de instellingen aanpassen. “Off (stroombesparing) vermindert tot 20 keer het stroomverbruik in uitgeschakelde toestand in vergelijking met Standby.“.

Zij verklaren dat “voor elke twee consoles die een jaar lang op Off (energiebesparing) overschakelen, we de gelijkwaardige hoeveelheid koolstof besparen die wordt verwijderd door een boom die tien jaar lang wordt geplant en gegroeid.“.

Dit is gebaseerd op een gemiddelde van Xbox X Series X|S en Xbox One consoles uit voor 20 uur per dag in een jaar. Voeg daarbij het verbergen van game artwork of een eenvoudiger achtergrond voor de elke Xbox doorbladeren.

Met deze nieuwe functie (…) blijft het dezelfde effen kleur houden.“, om het aan te passen ga je naar Instellingen > Algemeen > Aanpassing > Mijn achtergrond > Effen kleur en game art.

Hieraan voegen ze toe dat ze hebben samengewerkt met Google zodat je. de Google Home-app gebruiken als een touch-afstandsbediening op Xbox-consoles. zodat je hem gemakkelijk aan en uit kunt zetten.

En dat is alles voor nu, met de nieuwe update op Xbox consoles van Microsoft kunnen ze nu hun ecologische voetafdruk verminderen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *