Je kunt nu een PS5 kopen, maar Carrefour biedt nog een andere optie: huren.

Je kunt nu een PS5 kopen, maar Carrefour biedt nog een andere optie: huren.

Eindelijk kunnen we praten over een stabiele voorraad voor Sony’s nieuwe console. Na twee jaar van onzekerheid over het feit dat een paar eenheden er zo uitvliegen, is de PS5 eindelijk verkrijgbaar in verschillende winkels en gemakkelijker te bemachtigen.

Je hebt ook dit pakket is een van de meest betaalbare en bevat twee geweldige spellenPS5 met God of War: Ragnarök en The Last of Us Part I, verkrijgbaar bij Mediamarkt voor 679 euro, en hetzelfde pakket bij Carrefour voor 699,90 euro. Maar Carrefour geeft je een andere optie om van een PS5 te genieten als je niet te veel wilt uitgeven: een PS5 huren.

PS5 verhuur bij Carrefour

Het verhuurpakket is een van de meest complete, want het bevat de console in disc-versie met de digitale games God of War: Ragnarök en FIFA 23, plus de fysieke game van The Last of Us Part I en een tweede DualSense-controller.

De prijs voor dit pakket is 823,95 euro, een fors maar eerlijk bedrag gezien alles wat er bij zit. Maar als u te duizelig bent om naar die prijs te kijken, kunt u… een PS5 huren voor 32 euro per maand gedurende 42 maanden. Deze prijs varieert afhankelijk van het aantal termijnen, van 12 tot 42.

Met deze optie kunt u altijd op de hoogte blijven van uw favoriete PS5-producten door een maandelijks bedrag te betalen. Plus, omvat een verzekering tegen schade en diefstalevenals uitgebreide garantie en technische ondersteuning.

Ook deze optie helpt de circulaire economie te bevorderenwat op den duur veel vriendelijker is voor de planeet en u helpt ruimte te besparen, want u hoeft uw console niet in een kast op te bergen of ruimte te laten innemen, want zoals u weet is hij niet bijzonder klein.

Dus nu weet u het: als u thuis een PlayStation 5 wilt hebben om van de fantastische catalogus te genieten, maar u wilt niet te veel uitgeven, huur dan de uwe voor 32 euro per maand gedurende 42 maanden, of kies het termijnbedrag dat u het beste uitkomt. En geniet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *