Het zeldzaamste Dragon Ball spel ooit? Wat was de Monon Color console?

Het zeldzaamste Dragon Ball spel ooit? Wat was de Monon Color console?

Vrienden van de het verzamelen van vreemde videospelletjesVandaag brengen we u een delicatessenzaak. We gaan praten over Dragon Ball Wûdào Dàhuìeen grotendeels onbekend Goku videospel dat werd uitgebracht voor een nog zeldzamere console: de Chinese. Monon Color.

Dit was een weddenschap van de Speelgoedmaker M&Ddie een goedkope draagbare consoledie cartridges las en sommige spellen die barcodekaarten lazen om extra inhoud vrij te spelen.

Monon Color was donderdag niets om over naar huis te schrijven: midden 2014 had het een 2,4-inch TFT-scherm en een nogal muffe klank, hoewel het waar is dat zijn spellen een zekere charme hadden. Ze deden denken aan de Game Boy Advance uitgaven.

Een van de meest opvallende was deze. Dragon Ball spel die deed denken aan Dragon Ball Advanced Adventure, met side-scrolling actie en enkele één-op-één gevechten.

Zoals je kunt zien in de video bovenaan deze inhoud, was het spel leuk, maar de ervaring valt plat door de slechte kwaliteit van de onderdelen van de console, waardoor het bekijken van het scherm of het comfortabel indrukken van de knoppen een bijna onmogelijke taak is.

Misschien interessanter is het andere spel dat we je lieten zien (kan iemand die Chinees kent ons de naam vertellen), dat een soort van Pokémon met veel minigames en kaarten waarmee we “monsters” aan ons vechtschema kunnen toevoegen. Het idee heeft potentieel, nietwaar?

Als je de kriebels hebt, is het waar dat de console is goedkoop (slechts 25 euro) en de spelletjes kosten meestal rond de 15 euro per stuk. Dat klopt, we zijn afhankelijk van de magische Aliexpressdus wat je thuis ontvangt (bij ons duurde het een maand voor de levering) kan sterk variëren. Alleen bestellen is al een avontuur.

Wat denk je van de Monon Color console en zijn Dragon Ball videogame? Ongetwijfeld een van de zeldzaamste titels die we ons herinneren, in zware concurrentie met dat Famicom-spel dat ook op kaarten is gebaseerd en dat we u enige tijd geleden lieten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *