Square Enix registreert “Final Fantasy VII Day” om de release van Final Fantasy VII op 31 januari te vieren

Square Enix registreert “Final Fantasy VII Day” om de release van Final Fantasy VII op 31 januari te vieren

Final Fantasy VII werd uitgebracht op 31 januari 1997. PlayStation van Sony zag een JRPG die onlangs terugkeerde in PS4PS5, PS5, PC en Steam Deck met respectievelijk Final Fantasy VII Remake en Final Fantasy VII Remake Intergrade.

Nu bevestigt het bedrijf via Twitter: “Het verheugt ons te kunnen aankondigen dat “Final Fantasy VII Day” in Japan officieel is geregistreerd om de verjaardag van de release van het originele spel te herdenken.“.

Hoewel Final Fantasy VII slechts een jaar geleden de 25e verjaardag van zijn release in Japan markeerde en Yoshinori Kitase en Tetsuya Nomura… gaf een voorproefje van nieuwe projecten, zoals dat dit jubileum in 2023 zal worden voortgezet met nieuwe “campagnes”.

Om dit te vieren laten we je achter met een speciale boodschap van Yoshinori Kitase, producent van het Final Fantasy VII remake project.“, gaat de tweet verder.

In 2022 verscheen Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion en in 2023 komt het langverwachte Final Fantasy VII Rebirth uit.

31 januari 1997, de dag waarop Final Fantasy VII uitkwam, was niet alleen een belangrijke dag in de Final Fantasy-saga. Het was ook een moment waarop veel dingen in beweging kwamen voor iedereen die aan het spel werkte.

Ik herinner me dat ik overdonderd was door de duizelingwekkende snelheid waarmee elke videogametechnologie zich ontwikkelde, maar dat ik ook droomde van grootse dingen voor de toekomst.

Nu we deze officiële jubileumdag vaststellen, zal ik deze dingen nu en altijd onthouden en ze in mijn hart houden.

Square Enix blijft zijn saga’s een warm hart toedragen

Voorlopig hebben ze de advertentie van een Gratis DLC geïnspireerd op Final Fantasy VII voor PowerWash Simulator, getiteld ‘Midgar Speciaal Pakket‘ is in stijl aangekondigd.

Er is geen releasedatum gegeven, maar in de downloadbare content krijgen spelers de missie om bekende locaties, voorwerpen en vijanden vrij te maken van vonken.

Bijvoorbeeld “7th Heaven”, “Hardy-Daytona” en “Guard Scorpion”. PowerWash Simulator is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox X|S Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. op Steam en Microsoft Store.

Nu dat Square Enix heeft “Final Fantasy VII Day” geregistreerd om de release van Final Fantasy VII op 31 januari te vieren.Wat kun je de komende maanden verwachten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *