AuronPlay wil niet deelnemen aan de ESLANDs van volgend jaar, wijst op zijn stemsysteem en heeft voor de grap Ibai geblokkeerd.

AuronPlay wil niet deelnemen aan de ESLANDs van volgend jaar, wijst op zijn stemsysteem en heeft voor de grap Ibai geblokkeerd.

AuronPlay en Ibai zijn twee van de streamers grootste van Spanjemaar om die reden kan er soms concurrentie zijn. Zoals in de ESLAND’s van dit jaar, heeft de ene verloren van de andere en nu Auron wil niet naar 2023.

Hoewel Ibai enkele mooie woorden aan hem wijdde na het winnen van twee prijzen, lijkt het erop dat de inwoner van Badalona en de inwoner van Bilbao na hun ruzie een (vriendschappelijke) ruzie zijn aangegaan die zelfs tot een nieuw record zou kunnen leiden.

In een van zijn live optredens, AuronPlay zei: “Als ik volgend jaar genomineerd ben voor streamer van het jaar (…) geef ik die categorie op zolang dit stemsysteem doorgaat met mensen die er alles aan gaan doen om ervoor te zorgen dat ik hem niet win.“.

Auron heeft in een andere clip bekritiseerd dat hij niemand kent en “.Als je deze mensen in de jury zet, is het duidelijk dat ze mij alle prijzen afnemen (…) Als het voor de gemeenschap is, neem ik zelfs TheGrefg mee naar huis.“.

TheGrefg heeft hem op zijn kanaal geantwoord dat Auron niet gehaat wordt door de jury en dat dit volgend jaar de meest relevante van het jaar zal zijn en zonder onderscheid tussen Spanje en LATAM.

Maar hij merkt op dat je de vriendschappen van de jury niet kunt controleren en om dit alles te filteren “wie maak je tot jurylid voor de ESLAND’s? Ik?“. Ten slotte zegt hij dat hij alle antwoorden leest en aandacht heeft voor de suggesties.

AuronPlay is behoorlijk verontwaardigd over wat er in ESLAND is gebeurd.

Dat mensen iets anders verwachtten? Nou, ja, maar dat is een feit. Ik heb zelfs medestreamers van mij laten schrijven om te vragen wat ik net zag (…)

Ik heb net geantwoord dat ‘Welkom. Welkom in deze wereld. Zo werkt het King’.“, is wat je kunt horen in deze clip. Het beste van dit alles is dat hij op deze vroege ochtend verscheen a Auron’s blok aan Ibai op Twitter.

Alles is erg verslechterd, de situatie voelt niet goed en AuronPlay is helemaal niet blij met de situatie dit jaar. Gaat er iets veranderen voor volgend jaar?

Het enige wat duidelijk is, is dat AuronPlay wil volgend jaar niet deelnemen aan de ESLANDs en wijst op hun stemsysteem..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *