Supercell, de makers van Brawl Stars of Clash Royale, kondigen Squad Busters aan, hun nieuwe spel dat al meer dan 2 jaar in ontwikkeling is.

Supercell, de makers van Brawl Stars of Clash Royale, kondigen Squad Busters aan, hun nieuwe spel dat al meer dan 2 jaar in ontwikkeling is.

Supercell heeft een nieuw spel onderweg dat nu getest kan worden op betaSquad Busters. Hoewel het vooralsnog gesloten en exclusief voor Canada is, is het duidelijk dat de makers van Brawl Stars en Clash Royale weer bezig zijn.

Voorlopig hebben zij via hun website een sectie opengelaten zodat iedereen die dat wil zich kan aanmelden voor deelname aan een volgende en toekomstige Squad Busters gesloten beta.

Helaas is Squad Busters nog niet beschikbaar om in uw land te testen. Schrijf u in om in de toekomst nieuws te ontvangen.“, staat er in een aankondiging.

Aan het uiterlijk en de trailer te zien, is dit een nieuw spel van Supercell waar al hun personages samenkomen in Ć©Ć©n avontuur.

Onze geliefde Supercell-personages worden voor het eerst herenigd“, is wat ze bevestigen via de tweet die je een paar regels eerder kunt lezen.

Zij hebben nog geen details gegeven over de (eventuele) gevechten, de manier waarop ze zullen worden gespeeld of het systeem waarmee ze worden bestuurd.

Maar het is zeker dat meer dan Ć©Ć©n Supercell-speler heeft gezien wat ze nu in de trailer hebben en nu al staat te popelen om het uit te proberen.

Squad Busters is wat nieuw van Supercell na jaren van ontwikkeling.

We zitten momenteel in de vroege ontwikkelingsfase van het spel. Tussen 6 en 16 februari 2023 houden we in Canada een gesloten betatest met een beperkt aantal deelnemers.“, leest de Squad Busters officiĆ«le website.

De test is vooral bedoeld om de gameplay te controleren en zal de progressie van alle spelers resetten. Blijf op de hoogte van toekomstige updates.“.

Het lijkt erop dat de deelnemers beperkt zijn tot het land en de gesloten playtest is alleen voor apparaten met Android-besturingssysteem.

Stay tuned want dit jaar wordt beslissend, vooral als ze meer praten over die games die enige tijd geleden zijn aangekondigd of als ze loot boxes noemen van deze nadat ze die uit Brawl Stars hebben verwijderd.

Op dit moment Supercell heeft Squad Busters aangekondigd als hun nieuwe spel.Wat kan dit project de komende jaren opleveren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *