PlatinumGames houdt een tiende verjaardagsevenement voor Metal Gear Rising Revengeance op 21 februari, en previews artwork dat naar iets hint?

PlatinumGames houdt een tiende verjaardagsevenement voor Metal Gear Rising Revengeance op 21 februari, en previews artwork dat naar iets hint?

Metal Gear Rising Revengeance is een spin-off van de saga gecreëerd door Kojima y PlatinumGames die binnenkort 10 jaar na de release op PS3 en Xbox 360die iets later wordt vrijgegeven PC en nu speelbaar op Steam Deck.

Nu loopt de studio die verantwoordelijk is voor hits als Bayonetta, NieR: Automata en Astral Chain vooruit op de verjaardag van een spel dat ook voor velen een hit is.

Kojima Productions parkeerde de stealth van de Metal Gear saga. om, samen met Platinum Games, een spel met Raiden in de hoofdrol aan te bieden dat zich richt op de meest furieuze en duizelingwekkende hack’n slash.

Metal Gear Rising Revengeance – 10e Verjaardagstrailer👀“is wat je aan het begin van de tweet kunt lezen dankzij de vertaling van de tweet, dus we zouden wel eens iets heel bijzonders tegemoet kunnen zien.

Op 21 februari 2023 viert Metal Gear Rising Revengeance de tiende verjaardag van de lancering🎊“dus het is duidelijk dat ze het in stijl gaan vieren.

PlatinumGames en de 10e verjaardag van Metal Gear Rising Revengeance

We onthullen het #MGR jubileum artwork op de officiële Platinum Games Twitter om de 10e verjaardag die dag te vieren, dus mis het niet🔥“.

Het is duidelijk dat het spel leidde tot de beroemde Metal Gear franchise in spannend nieuw gebied met een geheel nieuwe actie-ervaring, maar komt dat ooit terug?

Geruchten over de terugkeer van Metal Gear steeg een paar weken geleden, toen de stemacteur van Raiden in Rising verwachte aankondigingen in de komende weken.

En het is nog niet zo lang geleden dat Metal Gear Rising triomfeerde met een stijging van 1000% in gelijktijdige spelers, waarvan we de reden te danken hebben aan memes.

Op dit moment is het onduidelijk of het spel terugkeert in de vorm van een remaster voor PS4, PS5, Xbox en/of Switch, maar de hints en geruchten eromheen worden steeds luider.

Let wel, het spel kwam in onze top 10 van momenten in de geschiedenis van videogames die ons versteld deden staan.

Is het mogelijk dat PlatinumGames kondigt Metal Gear Rising Revengeance remaster/remake aan op 21 februari voor 10e verjaardag? We zullen erop wachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *