Alles wat je kunt vrijspelen door Dead Space Remake voor de eerste keer te verslaan op Impossible difficulty.

Alles wat je kunt vrijspelen door Dead Space Remake voor de eerste keer te verslaan op Impossible difficulty.

Een van de meest verwachte spellen van 2023 is nu beschikbaar. We hebben het ongetwijfeld over Dead Space Remake, de nieuwe versie van Visceral Games’ horrorklassieker, die de jongens van EA Motive hebben ontwikkeld voor PS5, Xbox X|S Series en PC.

Dead Space is een van de beste remakes ooit gemaaktdie niet alleen het originele materiaal uit 2008 in ere houdt, maar nog meer verbetert op wat destijds werkte.

Hoewel het verhaal in wezen hetzelfde is, Dead Space Remake slaagt erin een paar easter eggs en knipogen naar de rest van de serie erin te gooien, en niet te vergeten een uitdagende New Game + modus.

Als je net begonnen bent aan Isaac Clarke’s avontuur op de USG Ishimura, zal deze gids je laten zien hoe je alles wat je kunt krijgen door het spel te verslaan…of op Impossible difficulty of een andere moeilijkheidsgraad.

Alles wat je kunt krijgen in Dead Space Remake

Als je aan je grimmige reis door de USG Ishimura begint, stort Dead Space Remake je in een tunnel van constante terreur. Je zult niet alleen de necromorfen vrezen, maar ook elke schaduw en donkere gang die deze ruimtefaciliteit te bieden heeft.

In tegenstelling tot andere spellen, zal Dead Space Remake laat je de reis beginnen op de hoogste moeilijkheidsgraad. Dit is Impossible, wat enkele sporten boven Hard staat.

Als je elk niveau passeert, kun je collectibles, nieuwe kostuums en tekstlogs verdienen, die je steeds dieper onderdompelen in de Dead Space lore. Er zijn zelfs een paar knipogen naar de vervolgen op de oorspronkelijke titel en de stripboeken van de franchise.

Hoe ontgrendel ik de New Game + modus? Er wordt de laatste tijd veel over gesproken, en terecht. Deze spelvariant toont dialogen en situaties die we in het eerste spel niet zien.

En dat is nog niet alles. In de modus New Game + van Dead Space Remake krijg je te maken met een nieuw type necromorph, kun je een uniek kostuum dragen en krijg je een alternatief einde te zien als je aan een voorwaarde voldoet.

Aan de andere kant, Dead Space Remake verslaan op Impossible difficulty zal. twee niet-vrijgegeven items vrijspelen, hoewel, natuurlijk, niet voordat hij de Ishimura heeft doorstaan.

Dit is alles wat je in het spel kunt vrijspelen (en hoe je dat doet):

  • Ontgrendel Nieuw Spel + : Voltooi Dead Space Remake op elke moeilijkheidsgraad.
  • Level 6 Advanced Suitbeschikbaar om vrij te spelen in New Game +
  • Alternatief einde: voltooi het ritueel van de 12 Effigy fragmenten in New Game +
  • Gepolijst kostuum: Voltooi Dead Space Remake op Impossible difficulty.
  • Hand kanon: Voltooi Dead Space Remake op Impossible difficulty.

Naast deze items, op Impossible moeilijkheidsgraad en in New Game + zie je stukjes tekst en audio die niet beschikbaar zijn in een normaal Dead Space Remake spel… inclusief onleesbare tekst die veel meer zegt dan je denkt.

Speel jij Dead Space Remake? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen en artikelen over Hobby Consolas: De communicatiecontrolepuzzel oplossen, 11 tips en trucs om je op weg te helpen of Hoe speel je de eerste 10 uur met Xbox Game Pass.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *