5 FIFA 23-trucs van profspelers waarmee je veel beter kunt spelen

5 FIFA 23-trucs van profspelers waarmee je veel beter kunt spelen

Het is handig om op de hoogte te zijn van alle veranderingen en updates in FIFA 23 Ultimate Team om het maximale uit de wedstrijden te halen en goede resultaten te boeken.

Wat we ook kunnen doen is de profspelers goed in de gaten houden om te weten welke technieken ze gebruiken en hoe ze de wedstrijden winnen, want dat geeft ons voordelen voor FIFA 23. Ultimate Team.

Daarom geven we je vijf tips waarmee je goede resultaten kunt boeken in je volgende FIFA 23 Ultimate Team wedstrijden.

Er zijn enkele tips pro die je gemakkelijk kunt doen bij FIFA 23 Ultimate Teamterwijl andere wat meer oefening vergen, zoals snelle bewegingen.

5 FIFA 23-trucs van profspelers waarmee je veel beter kunt spelen.

De eerste tip waarop wij u willen wijzen is mentaliteit. Het is heel belangrijk dat we, net als bij het echte voetbal, in elke wedstrijd mentaal stabiel zijn, gefocust en niet beïnvloed door de tegenstander.

De tegenstander zal proberen zijn psychologische troef uit te spelen om je uit je spel te halen, of het nu gaat om een saai passenspel, een reeks overtredingen die helemaal niet aankomen of onprofessioneel gedrag, allemaal met het idee om de manier waarop je speelt te beïnvloeden. Negeer hem en speel je spel, en trap niet in de valkuilen.

Een andere tip die we je willen geven is om je laatste paar wedstrijden te bekijken, en te leren van de fouten. Meestal als we een wedstrijd verliezen zijn we zo boos dat we zelfs de beste herhalingen niet willen bekijken, en dat is een vergissing.

Als je tijd hebt, kun je al je laatste wedstrijden bekijken waarin je verloor, en begrijpen welke fouten je maakte of waarom je tegenstander je kon verslaan. Als je geen tijd hebt, bekijk dan in ieder geval de doelpunten van de tegenstander, en kijk welke fout jij maakte waardoor het spel in een doelpunt eindigde.

Een andere tip is om in te zetten op wat werkt. Als je op een bepaalde manier doelen krijgt, aarzel dan niet om dat steeds te herhalen. Als je minder doelpunten krijgt door een bepaalde manier van verdedigen, ga er dan voor.

Als u goede resultaten behaalt, blijf dan bij de lijn en verander niets. Soms zijn continuïteit en conservatisme de beste optie.

Een tip, waar je heel handig in moet zijn, is om elk spel sprintend te maken. We kunnen de bal gemakkelijker verliezen als we sprinten, maar als het lukt, kunnen we een lijn doorbreken en praktisch op de keeper afgaan.

Je moet oefenen, probeer zo snel mogelijk bewegingen te maken. Het gaat erom dat we het spel snel afmaken, en dat betekent niet dat we van het ene doel naar het andere moeten rennen, maar als we besloten hebben om een aanval in te zetten, moeten we dat snel doen, met zo weinig mogelijk aanrakingen.

En een advies dat u misschien niet had verwacht, is dat u zich moet vermaken, geniet van de spelletjes, we spelen een videospel, en daarom moet u het altijd benaderen met een goed humeur, met de wens om een goede tijd te hebben. Als je gedwongen wordt om FIFA 23krijg je waarschijnlijk niet dezelfde resultaten.

Kies dus een goed moment om te spelen, heb wat vrije tijd, wees heel rustig, en geniet van het spel dat je het leukst vindt, met de beste spelers die je hebt en zonder je veel zorgen te maken over de resultaten en je zult zien dat je verrassend veel doelpunten zult krijgen en ook veel wedstrijden zult winnen.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers van het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe maak je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest getrukeerde schot in het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *