Project TH, het indrukwekkende op Splinter Cell geïnspireerde Koreaanse actie-avontuur met een bekend gezicht uit The Squid Game…

Project TH, het indrukwekkende op Splinter Cell geïnspireerde Koreaanse actie-avontuur met een bekend gezicht uit The Squid Game…

Project TH is de nieuwe videogame in ontwikkeling door EVR Studio, een in 2016 opgerichte Koreaanse ontwikkelaar die alle markten wil verrassen met een titel die doet denken aan de stealth-klassieker Splinter Cell.

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in 3D-gezichtsscanning lanceert zichzelf in de wereld van de ontwikkeling van videogames met Project TH, waarvan de eerste trailer duidelijk maakt wat voor titel we later te zien zullen krijgen. Duidelijk geïnspireerd door Splinter Cell, zo ziet Project TH eruit:

Een kijkje in de Koreaanse Splinter Cell

Dit interactieve third-person avontuur speelt zich af in Mudang, een Zuid-Koreaans geïnspireerde wereld gecreëerd door een van de hoofdproducenten van de Netflix-serie Kingdom. In dit AAA-project spelen bekende acteurs mee, zoals Heo Sung-tae (The Squid Game).

De synopsis van het spel is echt opvallend als. Project TH speelt zich af op een moment dat de twee Korea’s “verenigd” zijn.. Er heerst vrede op het schiereiland en de militaire dienstplicht is verdwenen om een vrijwilligersorganisatie te worden.

Te midden van dit alles lopen de verhalen van Ji Jeong Tae, oorspronkelijk een Noord-Koreaanse soldaat die in Zuid-Korea aankomt als lid van het militaire uitwisselingsprogramma, Gavi, rijzende ster van een K-Pop groep bekend als Ordo en de terrorist ‘ID: Ghost’ door elkaar.

Zo definieert het bedrijf zelf het spel: Project TH’ bestaat uit talrijke filmmomenten op basis van scenario’s en verhaallijnen vol infiltratie-/gevechtsactie met een third-person standpunt.

Een militaristisch tintje vol spionage en stealth componenten omringt dit Project TH, waarvan de trailer put uit Splinter Cell of zelfs Metal Gear. Wat heeft het spel in petto? Op dit moment zijn dit de bevestigde details.

Bovendien verklaarde het bedrijf dat TH fungeert als afkorting voor Two Hearts, een verwijzing naar twee afzonderlijke landen met twee politieke overtuigingen, in dit geval de twee gebieden waarin het Koreaanse schiereiland is verdeeld.

Wat denk je? Koreaanse spelontwikkelaars lijken hun zaakjes voor elkaar te hebben als het gaat om de ontwikkeling van videospelletjes. Elke maand komen er veel projecten uit, en veel daarvan hebben spectaculaire visuals.

Deze Koreaanse Splinter Cell is niet de enige. We hebben je onlangs verteld over Arad Chronicle, de nieuwe soulslike uit Korea of Project RYU, het geweldige rollenspel dat door 6 mensen is ontwikkeld in Unreal Engine 5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *