Kaarten vernietigen in Marvel Snap: betere strategieën en synergieën

Kaarten vernietigen in Marvel Snap: betere strategieën en synergieën

De kaarten van Marvel Snap hebben verschillende vaardigheden die worden geactiveerd op Reveal of Continuous (gedurende het hele spel). Er zijn drie zeer verschillende soorten: afleggen, verplaatsen en vernietigen.

Na het bekijken van de beste discard decks, gaan we ons in deze Marvel Snap gids richten op de archetype vernietigeneen zeldzaam archetype vanwege het risico van het spelen van decks die zich richten op kaarten die andere kaarten (van jezelf of van je tegenstander) kunnen vernietigen.

Daartoe zullen we kijken naar de beste kaarten met het effect van het vernietigen van in Marvel Snap en de synergieën en strategieën die je daarmee kunt creëren.

Eerst kijken we naar de kaarten in pool 1, totdat je collection level 214 hebt bereikt. Daarna kijken we naar de kaarten in pool 2, die je vrijspeelt totdat je collection level 500 hebt bereikt.

Kaarten vernietigen in Marvel Snap: beste strategieën en synergieën

Zwembad 1

Al onder je startkaarten vind je enkele kaarten met deze mogelijkheid om te vernietigen. Een van de gemakkelijkste om te gebruiken is Elektra (1-1), die een 1-cost kaart van de tegenstander op deze locatie vernietigt, goed om te bewaren voor later in het spel.

Maar het meest interessant zijn de kaarten die we kunnen “opofferen” voor de winst. Nova (1-1) is een must-have voor een destruction deck: bij vernietiging geeft het je andere karren +1 power.

Wolverine (2-2) Heeft net een buff gekregen, en als je het vernietigt, regenereert het op een andere locatie met +2 kracht. Y Engel (1-2) is een kaart die heel nuttig is als je geluk hebt en hem niet uit je deck trekt, want telkens als een kaart wordt vernietigd, vliegt hij uit je deck om hem te vervangen, zodat je hem gratis speelt.

Om je eigen kaarten te vernietigen, heb je als eerste kaarten. Carnage (2-2)die +2 kracht krijgt voor elke vernietigde kaart, en Deathlok (3-5)die alle andere kaarten op je locatie vernietigt. Deze krijgt geen voordeel voor het vernietigen ervan (in ruil daarvoor heeft hij veel macht).

Tot slot zullen we ook Pantsereen tegenkaart die een schild creëert rond de locatie om te voorkomen dat kaarten worden vernietigd. Hoe paradoxaal het ook lijkt, het is een goede optie in een destroy deck als je kaarten als Deathlok wilt gebruiken zonder dat je kaarten hebt die er baat bij hebben om vernietigd te worden.

Zwembad 2

In poule 2 krijgen we nog vier kaarten met vernietigingseffecten. Onze favoriet is Bucky Barnes (2-1)die, wanneer vernietigd, de Winter Soldaat wordt, met 6 krachten; en ook Sabretooth (3-4)die terugkeert naar je hand tegen 0 kosten elke keer dat het wordt vernietigd.

Aan de andere kant, Shang-Chi (4-3) heeft een ander effect, dat van pas kan komen als de tegenstander kaarten heeft met +9 kracht, omdat het ze zal vernietigen.

Zwembad 3

In poule 3 vinden we enkele van de beste kaarten met dit voorbeeld. Deadpool (1-1) wordt op dezelfde manier gespeeld als Bucky Barnes, Wolverine of Sabretooth: ons doel zal zijn om vernietig het zo vaak als we kunnen in het spel… (met kaarten als Carnage of Gifdie op een vergelijkbare manier werkt en uit pool 3 komt), want telkens als Deadpool wordt vernietigd, keert hij terug naar ons deck met dubbele kracht.

En als je Dood (9-12) het is een goed idee om er een kaartspel mee te maken, samen met alle kaarten die kaarten gaan vernietigen, ongeacht of ze van ons of van de tegenstander zijn, want met elke kaart die gedurende het hele spel wordt vernietigd, verlaagt hij zijn kosten met één punt (hij begint met 9, maar kan eindigen met 3 of 4 als we goed spelen).

Hier laten we je achter met de complete gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals de beste startkaarten, hoe je kaarten krijgt zonder te betalen, de Nick Fury of Zero meta decks, de beste strategieën om af te leggen, hoe je Season Pass kaarten krijgt zonder te betalen of het beste Guardians of the Galaxy deck.

Voor meer informatie leggen we hier uit wat de beste kaarten zijn om mee te beginnen, credits en goud, de beste manier om goud uit te geven, alle kaartvaardigheden en hoe je je collectie in een hoger niveau kunt brengen, en 5 trucs voor gevorderde spelers om onder de knie te krijgen.

We vertellen je ook de beste kosten 1 kaarten, beste kosten 3 kaarten, hoe je het Control Sera deck gebruikt, wat Snap is en hoe je het maakt, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *