Tomb Raider Reloaded kondigt Android release in februari aan en pre-registratie opent

Tomb Raider Reloaded kondigt Android release in februari aan en pre-registratie opent

Tomb Raider Reloaded begint op voorinschrijving op Android in afwachting van de lancering voor alle mobiele apparaten op 14 februari 2023.

Alle gebruikers die zich vooraf registreren in de mobiel actie-avonturenspel ontvangt een exclusieve gouden versie van de Lara Croft’s iconische dubbele pistolen.

CDE Entertainment dat deel uitmaakt van de Embracer Group AB kondigde vandaag aan dat het spel in samenwerking met ontwikkelaar Emerald City Games wordt gemaakt en deze fase ingaat in aanloop naar de release. wereldwijde release op iOS en Android.

Op dezelfde datum, Tomb Raider Reloaded komt ook uit op Netflix. als een nieuw spel inbegrepen bij alle accounts, zonder advertenties of in-app aankopen.

De iOS gebruikers gebruikers kunnen op de dag van de lancering een bericht ontvangen door zich te registreren op de website van het spel, terwijl degenen met Android zal in staat zijn om direct te pre-registreren via de Google Play Store.

Tomb Raider Reloaded is een nieuw Lara Croft avontuur. waarin we ons kunnen verplaatsen in de laarzen van de avonturier om de oude Scion artefactterwijl we kamers vol vijanden en vallen en puzzels overwinnen.

Onderweg zijn missiespecifieke power-ups te verdienen, samen met permanente beloningen zoals XP modifiers, runen die Lara’s stats verbeteren, en handleidingen om haar outfits vrij te spelen en te upgraden.

Lara Crosft keert terug op avontuur op iOS en Android.

Naarmate je verder komt in elk level, kun je perks verzamelen om Lara’s vaardigheden te verbeteren en zelfs wapens maken om haar arsenaal te verbeteren.

Terugkerend in de rol van Lara Croft is de onmiskenbare Keeley Hawes… (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Underworld, Lara Croft and the Guardian of Light of Lara Croft and the Temple of Osiris.

Tomb Raider Reloaded is de eerste Tomb Raider roguelike… en bevat iconische locaties uit de saga zoals Vilcabamba City, Lost Valley en San Francisco Madness, allemaal met een druk op de duimstick.

Het spel is gemaakt in samenwerking met Crystal Dynamics en bevat memorabele personages uit de vorige Tomb Raider-spellenals Winston, Anaya Imanu en de bedriegende Werner Von Croy.

Deze band met de franchise wordt versterkt door de soundtrack van het spel en de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen in evenementen zoals de Tempel van de Zon – het hoofd bieden aan golven van vijanden – en extra modi zoals Tomb Exploration.

Het is nu duidelijker dat Tomb Raider Reloaded gaat in pre-registratie voor lancering deze februari op Android en iOS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *