Sonic Frontiers directeur legt uit wat er zal worden verbeterd in het volgende Sonic-spel dat al in ontwikkeling is

Sonic Frontiers directeur legt uit wat er zal worden verbeterd in het volgende Sonic-spel dat al in ontwikkeling is

Sonic Frontiers was een van de meest spraakmakende spellen van vorig jaar, dat is zeker: er werd lang voor de release over gesproken, vanwege de haperende marketingcampagne, en over Sonic Frontiers werd achteraf gesproken, toen het een verkoopsucces bleek te zijn dat bij de fans over het algemeen goed in de smaak viel.

We moeten het einde van de cyclus van Sonic Frontiers nog zien, met een paar DLC’s die wachten tot in 2023, maar. Sega is al begonnen met het werk aan het volgende hoofdspel.

De directeur van Sonic Frontiers, Morio Kishimotoreageerde op Twitter op fans, waar hij enkele bugs van het spel erkende en uitlegde welke stappen ze zullen nemen om ze te verhelpen (samengesteld door TailsChannel, via Nintendo Everything).

Sonic Frontiers’ gebieden voor verbetering, volgens de directeur.

Kishimoto zei dat ze al begonnen zijn met het werk aan het nieuwe Sonic-spel en experimenteren met gameplay-ideeën op basis van feedback van fans. Ze “overwegen sterk” terug naar het gebruik van de open wereld stijlof zoals zij het noemen, “open gebied”.

Maar er zullen enkele veranderingen zijn in andere aspecten van het spel. Een van de aspecten waar Kishimoto het minst blij mee was is Sonic Frontiers’ verhaaldie erkent dat het beter verteld had kunnen worden.

Daarom willen ze voor toekomstige spellen meer aandacht besteden aan het script en het verhaal, en dieper ingaan op de personagesZou u meer diepgaande verhalen willen zien in Sonic-spellen, of is het genoeg dat Sonic rondrent?

Sonic Frontiers was zeer vernieuwend omdat het zich afspeelde in een open ruimte om te verkennen, in plaats van de gebruikelijke lineariteit van de serie. Sommige levels uit eerdere spellen zijn echter wel teruggekeerd, als een knipoog naar de fans.

Kishimoto heeft echter geluisterd naar de feedback van de fans die moe van de constante herhaling van dezelfde levels in alle Sonic-spellen, zoals Green Hill Zone en Chemical Plant.

Dat is ook een van de punten die ze in toekomstige spellen willen veranderen, en Vermijd de verleiding om klassieke Sonic-zones steeds opnieuw te bezoeken..

Daaraan voegen we zijn grotere betrokkenheid bij het verhaal en personages, en krijgen we een idee waar de volgende Sonic game heen gaat. In de tussentijd, wat dacht je van een Burger King?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *